Geitenyoghurt met Beet Jerkey

Geitenyoghurt met Beet Jerkey

Geitenyoghurt met rode en gele biet? Heerlijk! Je gebruikt hiervoor onder andere Sous-Vide Rode en Gele biet (kunnen gelijk in de oven) en verse geitenyoghurt. Het zoete van de bietjes uit de oven komt perfect tot zijn recht bij de uitgesproken smaak van...
Sous-Vide gegaarde runderrib met risotto

Sous-Vide gegaarde runderrib met risotto

De Sous-Vide gegaarde runderrib met risotto, oude kaas, gekarameliseerde witlof en waterkers is erg smaakvol. Bovendien kun je dit gerecht snel en gemakkelijk maken. Hoe je dat doet lees je hieronder. Dit heb je nodig 200 gram risottorijst 2 sjalotjes gesnipperd 5...
Sous-Vide bospeen met kalfswang

Sous-Vide bospeen met kalfswang

De Sous-Vide bospeen met kalfswang is hét gerecht dat je beslist op je menukaart wilt hebben. Het onderstaande gerecht is voor 4 personen. Dit heb je nodig 1 pak Sous-Vide bospeen 4 kalfswangen flinke scheut olijfolie grof zeezout peper 1 sinaasappel (schil geraspt) 3...
Rode Bietenspread

Rode Bietenspread

De rode bietenspread is dé amuse van 2018. De gezonde maar vooral smaakvolle crème zet je in een handomdraai in elkaar. Hoe je dit doet, lees je hier. Dit heb je nodig 400 g rode bieten crème 80 g zachte geitenkaas fijn gesneden 8 g fijn gehakte bladselderij 15 ml...
Semifreddo

Semifreddo

Semifreddo is een half bevroren nagerecht. De mousse is bereid met eigeel, suiker, room en opgeklopt eiwit. Met dit recept zet je een heerlijke Semifreddo met oranjebloesemwater, gekonfijte wortel, saffraan en grapefruit op tafel! Dit heb je nodig 3 dl Debic parfait 2...
Pagina 1 van 41234

Pin It on Pinterest