Gegratineerde schorseneren

Gegratineerde schorseneren

Onder de bruine schil van de schorseneer, die heel erg afgeeft, zit een heerlijke groente verborgen! Kies voor de sous-vide gegaarde schorseneren om eenvoudig het schillen te vermijden. Ingrediënten 800 gram sous-vide schorseneren 2 eetl. panko 2 eetl. pijnboompitten...
Krokante bospeentjes

Krokante bospeentjes

Lange, slanke, tot een bos gebonden peentjes zijn zoet en delicaat. En met hun prachtige oranje kleur een vrolijke toevoeging aan je diner. In dit recept eten we ze niet gekookt maar met een krokant gefrituurd laagje. En door de sous-vide bospeen te gebruiken, maak je...
Tempura van spruiten

Tempura van spruiten

Spruitjes met gebakken spekjes vormen een heerlijke klassieker. Maar probeer deze combinatie ook eens helemaal anders: dezelfde ingrediënten op een spannende manier gebracht. Van de gebakken spekjes bereiden we een mayonaise als dip voor de spruitjes die uiterst...
Quiche met Sous-Vide Spruiten

Quiche met Sous-Vide Spruiten

Met deze quiche wordt spruitjes eten één groot feest! Deze quiche zet je in no-time op tafel, want de spruiten zijn al gegaard. Dankzij het Sous-Vide garingsproces behouden de spruiten bovendien hun authentieke smaak én voedingswaarden. De toevoeging van nootmuskaat...
Sous-Vide witlof rolls met chioggia biet en kardemompoeder

Sous-Vide witlof rolls met chioggia biet en kardemompoeder

Met deze Sous-Vide witlof rolls zet je een écht culinair hoogstandje op tafel. De witlof is vacuüm gegaard en daardoor vol van smaak. De frisse en licht bittere witlof combineert fantastisch met de frisse smaak van het kardemompoeder. De zoete tint van de chioggia...
Pagina 1 van 3123

Pin It on Pinterest