Sous-Vide witlof rolls met chioggia biet en kardemompoeder

Sous-Vide witlof rolls met chioggia biet en kardemompoeder

Met deze Sous-Vide witlof rolls zet je een écht culinair hoogstandje op tafel. De witlof is vacuüm gegaard en daardoor vol van smaak. De frisse en licht bittere witlof combineert fantastisch met de frisse smaak van het kardemompoeder. De zoete tint van de chioggia...
Spicy Sous-Vide knolselderij burger

Spicy Sous-Vide knolselderij burger

Laat je gasten versteld staan met deze pittige Sous-Vide knolselderij burgers. De wasabi maakt dit gerecht helemaal af. Wasabi is lekker pittig en vol van smaak. Vooral in de Aziatische keuken een populaire smaakmaker. Ook bij deze vegetarische Sous-Vide knolselderij...
Poké Bowl met Sous-Vide asperges

Poké Bowl met Sous-Vide asperges

Trendy Poké Bowl met witte asperges, avocado, komkommer en radijs. Snel geserveerd met Sous-Vide Hollandse asperges. Lekker als lunchgerecht of maaltijdsalade. Ingrediënten voor 10 personen 600 gr sushi rijst sushi rijstazijn 3 eieren 10 Sous-Vide asperges 3 avocado’s...
Velouté met Sous-Vide mais en lente-ui

Velouté met Sous-Vide mais en lente-ui

Velouté is een zachte en romige soep. Dat gaat heel goed samen met Sous-Vide mais. Door de toegevoegde vanille is de mais al lekker zoet van smaak. Dit combineert fantastisch met de zachtzoete preismaak van lente-uitjes. Met verse room wordt de soep gebonden....
Crème brûlée met Sous-Vide venkel

Crème brûlée met Sous-Vide venkel

Crème Brûlée is een echte klassieker. Geef dit nagerecht een opvallend smaakaccent met de zachte anijssmaak van Sous-Vide venkel. Serveer met een perfect knapperig laagje suiker en gekonfijte venkel. INGREDIËNTEN 2 stuks Sous-Vide venkel 500 ml melk 500 ml room 6...
Pagina 1 van 212

Pin It on Pinterest