Gegratineerde schorseneren


Gegratineerde schorseneren

Onder de bruine schil van de schorseneer, die heel erg afgeeft, zit een heerlijke groente verborgen! Kies voor de sous-vide gegaarde schorseneren om eenvoudig het schillen te vermijden.

Ingrediënten
  • 800 gram sous-vide schorseneren
  • 2 eetl. panko
  • 2 eetl. pijnboompitten
  • 4 takjes citroentijm
  • 50 gram pecorino kaas
Bereiding

Verwarm de oven met grillstand voor op 190°C.

Dresseer de schorseneren strak naast elkaar in een ingevette ovenschaal of op een ingevette bakplaat.

Ris de citroentijm van de takjes en bestrooi de schorseneren ermee.Kruid rijkelijk met versgemalen peper en wat zout en strooi er de pijnboompitten en de panko over.

Rasp de pecorino kaas eroverheen en gratineer in de voorverwarmde oven tot de panko mooi krokant is en de kaas gekleurd en gesmolten is.

 

Tags:   , , , , , , , ,
Delen:    /   /   /   / 

Pin It on Pinterest

Share This