Spicy Sous-Vide knolselderij burger


Spicy Sous-Vide knolselderij burger

Laat je gasten versteld staan met deze pittige Sous-Vide knolselderij burgers. De wasabi maakt dit gerecht helemaal af. Wasabi is lekker pittig en vol van smaak. Vooral in de Aziatische keuken een populaire smaakmaker. Ook bij deze vegetarische Sous-Vide knolselderij burgers is dit een perfecte match.

Ingrediënten
  •  8 Sous-Vide knolselderij burgers
  • 4 harde broodjes, gehalveerd en getoast
  • 40 gr uienringen, gebakken
  • 4 plakken cheddarkaas
  • 4 grote plakken vleestomaat
Ingrediënten wasabimayonaise
  • 50 ml mayonaise
  • ½ theelepel wasabi
  • 10 ml gembersiroop
Ingrediënten wasabi koolsalade
  • 160 gr witte kool, fijngesneden
  • 15 ml mayonaise
  • 15 ml yoghurt
  • 5 gr wasabi
Bereiding

Bak of gril de Sous-Vide knolselderij plakken tot ze goudbruin zijn. Per kant ongeveer 4 minuten.

Leg op 4 van de burgers de gebakken uien en cheddarkaas. Plaats deze belegde burgers even onder de gril.

Beleg de broodjes eerst met de wasabi koolsalade. Leg de andere 4 burgers op de broodjes met een plak tomaat en wasabimayonaise.

Vervolgens plaats je de 4 burgers met ui en cheddarkaas erop. Tot slot dek je de burgers af met de andere broodhelften.

Serveer met een prikker en eventueel wat rucola.

Tags:   , , , , , ,
Delen:    /   /   /   / 

Pin It on Pinterest

Share This