Sous-Vide

VACUÜM GEGAARDE VERSE GROENTEN EN FRUIT

Geroosterde pastinaken met zoete aardappel

Snel iets bijzonders serveren? Met de vacuüm gegaarde Sous-Vide groenten en fruit van FRSH Matters maak je in een handomdraai verantwoorde gerechten.

Zet op elk moment van de dag lekker verse seizoensgroenten en fruit op tafel.

5 VOORDELEN VAN SOUS-VIDE GROENTEN EN FRUIT
  1. Zonder E-nummers en conserveringsmiddelen
  2. Langer houdbare verse groenten en fruit
  3. Snel en gemakkelijk in gebruik
  4. Ruimte voor je eigen creativiteit
  5. Met behoud van smaak en voedingsstoffen

Het Sous-Vide assortiment wisselt per seizoen. Met seizoensgroenten en -fruit serveer je altijd het lekkerste dat de natuur te bieden heeft.

Sous-vide groenten en fruit zijn…

Vrij van E-nummers

Sous-Vide is de Franse term voor vacuüm gegaard. Onbewerkte groenten en fruit worden vacuüm verpakt en in een waterbad gegaard. Omdat het product na bereiding snel wordt afgekoeld, zijn Sous-Vide gegaarde producten veel langer houdbaar. Onnatuurlijke toevoegingen zijn niet nodig. De groenten en fruit zijn vrij van E-nummers en conserveringsmiddelen.

Vol van smaak

Een Sous-Vide garing van groenten en fruit levert veel voordelen op. Zo blijven natuurlijke eigenschappen als smaak, voedingswaarden, vitaminen, structuur en kleur behouden. Omdat de groenten en fruit in hun eigen vocht zijn gegaard, hebben ze een pure en authentieke smaak. De toegevoegde verse kruiden maken het nóg lekkerder.

Snel en gemakkelijk

Met Sous-Vide groenten en fruit serveer je op drukke én minder drukke momenten snel en gemakkelijk een verantwoorde maaltijd. Met alle ruimte voor je eigen creativiteit. Haal het product uit de verpakking, voeg smaakmakers naar keuze toe en stoof, frituur, gril of bak! Zo geef je de voorgegaarde groenten en fruit in no time een persoonlijke twist.

De smaken van dit seizoen!

 
PASTINAAK

800 gram

 
MAÏS

2x400 gram

 
ZOETE AARDAPPEL met rozemarijn en tijm

2x400 gram

 
SCHORSENEREN

800 gram

 
KNOLSELDERIJ met laurier, salie en tijm

2x4 schijven

 
BOSPEEN met dragon

2x400 gram

 
POMPOEN

800 gram

 
DUO gele en rode biet

2x400 gram

 
WITLOF

2x400 gram

 
Bospeen met dragon

Stoof met een klontje boter voor een intens zachte, zoete smaak.

Witlof

Traditioneel met ham en kaas uit de oven. Of halveer de witlof en bak met appelstroop. Ook lekker om te gratineren met verschillende kaassoorten.

Zoete aardappel met rozemarijn en tijm

Snijd in plakken of blokken en bak of wok in weinig olie voor een krokant laagje. Lekker in salades en bij vlees en vis.

Knolselderij burger

Pin It on Pinterest

Share This