Mis je een verantwoord alternatief voor frisdranken en cocktails op je drankenkaart? Kies voor fresh lemonades! Verse limonade is een verfrissend en dorstlessend drankje met een aantrekkelijke uitstraling. Snel geserveerd en een margemaker op je drankenkaart.

5 redenen om verse limonade met Fresh Lemonade Infusion op je drankenkaart te zetten:

  1. Verantwoorde frisdrank
  2. Eyecatcher in je zaak
  3. Direct op smaak
  4. No waste
  5. Margemaker

Verantwoord alternatief voor frisdrank
Fresh lemonades zijn een verantwoord alternatief voor suikerrijke frisdranken en fruitsappen. Fresh Lemonade Infusion is een fruit- en kruidenconcentraat op basis van puur natuurlijke ingrediënten. Zonder toegevoegde suikers en zonder e-nummers. En er zit geen koolzuur in.

Dit maakt verse limonade ook geschikt voor zwangere vrouwen, kinderen en andere gasten die liever alcoholvrij drinken. Lekker op elk moment van de dag.

Eyecatcher in je zaak
Fresh lemonades zijn een echte eyecatcher. Anders dan andere frisdranken, zoals vruchtensappen en drankjes met koolzuur, hebben fresh lemonades een bijzondere uitstraling. Je voegt er zelf verse ingrediënten aan toe.

Vers fruit en kruiden maken je zelfgemaakte limonade nog lekkerder én een lust voor het oog. Net zo spannend als een cocktail of mocktail!

Direct op smaak
In een fresh lemonade neemt plat, bruisend of kokoswater de smaak aan van vers fruit, groenten en kruiden. Met Fresh Lemonade Infusions gaat dit veel sneller. Deze innovatie geeft direct de pure smaak van fruit en kruiden aan je verse limonade.

Je voegt aan de Infusion water, verse ingrediënten en ijs toe: klaar om te serveren! Zo zet je in een handomdraai een smaakvolle homemade limonade op tafel.

Met de kant-en-klare vers gesneden fruitpakketten is je fresh lemonade nóg gemakkelijker en sneller klaar.

No waste
Verse limonades kun je maken met bijna alle soorten fruit, kruiden en groenten die er zijn. Fresh lemonades zijn ook ideaal voor het opmaken van restjes. Ga creatief om met fruit, groenten en kruiden die je nog hebt liggen. Gooi ze niet weg, maar gebruik ze voor een fresh lemonade. Lekker én no waste!

Margemaker
Fresh lemonades met Infusions maken van plat, bruisend of kokoswater echt iets bijzonders. Met de Infusion is je verse limonade in no time op smaak. En door verse ingrediënten toe te voegen serveer je een spannend, aantrekkelijk drankje.

Kies fruit, groenten en kruiden van het seizoen. Die zijn voordelig en smaken het lekkerst. Zo maak je met fresh lemonades op je drankenkaart gemakkelijk meer marge!

Pin It on Pinterest

Share This