groenten en fruit boxen

Groenten en fruit boxen

Verse groenten en het heerlijkste fruit! FRSH Matters biedt een verscheidenheid aan boxen met het beste van twee werelden.

Kies voor de Vitamine C Box. Een box boordevol verschillende soorten fruit die je ondersteunen in je dagelijkse behoefte vitamine C. Of kies voor Werkfruit waarbij jezelf en collega’s een verantwoord alternatief voor suiker- en vetrijke tussendoortjes aanbiedt.

Welke box ook het beste bij je past. FRSH Matters biedt jou een schaal vol fruit en een flinke portie groenten om een hele week van te genieten. Dát is waar FRSH Matters voor staat. Vers voor iedereen! Verrassend. Puur. Gemakkelijk.

Ontdek de boxen

Vitamine C Box

In deze box vind je verschillende soorten fruit die je ondersteunen in je dagelijkse behoefte vitamine C.

 

 

ontdek de box

Werkfruit

Werkfruit van FRSH Matters brengt lekkere en gezonde tussendoortjes op jouw werk binnen handbereik. De snackgroenten en fruit zijn lekker, puur en direct klaar voor consumptie.

ontdek de box

FRSH Matters valt in de smaak bij…

*****
“Fresh Lemonade Infusions zijn een ideaal alternatief voor water of frisdrank. Onze gasten zijn bewust bezig met gezondheid. Daar hoort ook een gezond drankje bij.” Sheng li Huang (eigenaar)

Eazie, meerdere locaties in Nederland

“De Fresh Lemonade Infusions zijn prijstechnisch aantrekkelijk. Ze zorgen ervoor dat onze fresh lemonades altijd de juiste smaak hebben en van de beste kwaliteit zijn.” Albert van Rheede (executive chef)

Sanadome Hotel & Spa, Nijmegen

“De Fresh Lemonade Infusions waren vanaf dag 1 een succes. Ze zijn ontzettend gebruiksvriendelijk. Je voegt vers fruit en water toe: klaar! De lemonades zijn altijd goed op smaak.” Stefan Blink (bedrijfsleider)

Grand Café, Roden

Contact

Contactgegevens

FRSH Matters is onderdeel van Smeding Groenten en Fruit. Heb je een vraag? Stuur een mailtje naar info@frshmatters.nl of verstuur je bericht via het contactformulier. We horen graag van je! Smeding Groenten en Fruit De Opfaart 1 9076 PG Sint Annaparochie Telefoon: 0518 409 940 E-mail: info@frshmatters.nl

Stuur een bericht

privacyverklaring

Krijg inspiratie in je mail

FRSH Matters is onderdeel van Smeding Groenten en Fruit. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Smeding Groenten en Fruit en ontvang de lekkerste recepten, handige tips en de laatste nieuwtjes van o.a. FRSH Matters! Iedere week vers in je mailbox.

Pin It on Pinterest

Share This