Miranda Maas is Chef-kok van Restaurant Het Hooihuis en werkt graag met onze Sous-Vide groenten. Met de vacuüm gegaarde Sous-Vide groenten en fruit van FRSH Matters maak je in een handomdraai verantwoorde gerechten.

Basiscomponenten voor gerechten

Ik werk graag met de Sous-Vide groenten van FRSH Matters. Ze zijn seizoensgebonden en altijd van dezelfde kwaliteit. Bovendien is het kostenbesparend in de loonkosten. En dat is in verband met het personeelstekort in de horeca erg handig. En makkelijk te calculeren! De Sous-Vide groenten vormen mooie basiscomponenten voor gerechten.

Eigen favoriete gerecht

Ik maak verschillende gerechten met de groenten. Van de sous-vide knolselderij maak ik gekarameliseerde knolselder met schuim van gerookte knol, bospaddestoelen en truffelaardappel. Op de foto zie je mijn favoriet: sous-vide bataat met sous-vide bospeen, crème van geitenkaas, dukkah, bieten, stroop van bospeen en gerookte olijfolie!

Miranda Maas is Chef-kok van Restaurant Het Hooihuis.

Pin It on Pinterest

Share This