Crèmes

 

VACUÜM GEGAARDE VERSE GROENTE CRÈMES

Heb jij ook een personeelstekort in de keuken? Bespaar tijd met de vacuüm gegaarde Groente Crèmes van FRSH Matters. Met het personeelstekort in de horeca erg handig. En makkelijk te calculeren! Zet op elk moment van de dag lekker verse seizoensgroenten en fruit op tafel.

VOORDELEN
  1. 100% groente
  2. Tijdbesparend en gemakkelijk in gebruik
  3. Makkelijk te calculeren

Weten wat je met de crèmes maakt? Klik hier voor inspiratie!

Crèmes van FRSH Matters zijn…

100% GROENTE!

Puur en zonder toevoegingen. 100% groente dus! Je geeft er gemakkelijk jouw eigen twist aan. Een ideale basis voor vele toepassingen. Wat dacht je van spreads, basis voor soep of humus? De kleuren spatten van het bord!

Vol van smaak

De Groente Crèmes zijn sous-vide gegaard. Zo blijven natuurlijke eigenschappen als smaak, voedingswaarden, vitaminen en kleur behouden. Omdat de groenten en fruit in hun eigen vocht  zijn gegaard, hebben ze een pure en authentieke smaak.

Snel en gemakkelijk

Maak je gebruik van de Groente Crèmes, dan maak je het jezelf en je keukenteam gemakkelijk. Ze brengen gemak en tijdswinst  in de keuken. Je bespaart tijd op je mise-en-place én hebt bovendien minder expertise nodig voor het maken van de meest verrassende groentetoepassingen.

4 SMAKEN OP EEN RIJ

KNOLSELDERIJ

 

DOPERWT

 

ZOETE AARDAPPEL

 

RODE BIET

 

Pin It on Pinterest

Share This