Het festivalseizoen komt er aan! Muziek, lekker weer en… festifood! Met vega burgers en verse friet serveer je eens iets anders dan een normale burger. Verras je gasten!

Vegetarische knolselderijburger

Maak met Sous-Vide gegaarde knolselderij een stoere vegetarische burger. Bak of gril tot de plakken goudbruin en gekarameliseerd zijn. Serveer op een broodje met cheddarkaas en kerriemayonaise. Ook de Champignonburgers zijn makkelijk te bereiden en een feestje om te serveren. Lekker met verse toppings, zoals truffelmayonaise en een frisse salade. Vergeet de verse friet niet, dat maakt het helemaal af!

Bekijk het recept voor de vegetarische knolselderijburger.

Verse friet

Het meest veelzijdige stukje aardappel zit in de lift. Op diverse plekken openen restaurants gespecialiseerd in friet hun deuren. Zij maken van een simpel frietje slim een luxe versie. En daar hoef je niet speciaal een restaurant voor te openen… Schil, hak en bak je frieten bijvoorbeeld zelf. Zo kun je regelmatig kiezen voor een andere aardappel. En dus ook een andere smaak. Lees meer over verse friet.

 

Pin It on Pinterest

Share This