Vanaf dinsdag 15 november is een nieuwe smaak Fresh Lemonade Infusion verkrijgbaar bij Sligro: appel, kaneel & citroen. Dé smaak van dit seizoen, geschikt voor zowel koude als warme bereidingen. Deze herfst en winter serveer je je gasten gemakkelijk een verantwoorde homemade frisdrank of een aantrekkelijk alternatief voor calorierijke winterdranken. 

Verantwoord alternatief voor calorierijke drankjes

Mis je een verantwoord alternatief voor frisdranken en cocktails op je drankenkaart? Kies voor fresh lemonades: verfrissend en dorstlessend! Hot lemonade is de warme variant van fresh lemonade en een caloriearm alternatief voor suikerrijke winterdranken als warme chocolademelk. Zet bijvoorbeeld naast verse muntthee op de kaart.

Of wat dacht je van een hot lemonade als alcoholvrije variant van glühwein? Heerlijk om mee op te warmen. Binnen, of buiten op het verwarmde winterterras.

Fresh Lemonade Infusion

Fresh Lemonade Infusion is een innovatief fruit- en kruidenconcentraat op basis van puur natuurlijke ingrediënten, zonder E-nummers en zonder toegevoegde suikers. Je kunt het toevoegen aan zowel warme als koude dranken. Hiermee breng je je fresh lemonade of hot lemonade direct op smaak.

Margepakker met beleving

Fresh en hot lemonades zijn in een handomdraai gemaakt. Door verse ingrediënten toe te voegen, maak je er een echte eyecatcher van. Met deze vernieuwende drankjes serveer je een margemaker met een bijzondere beleving.

Blijf op de hoogte!

Wil je niks missen van FRSH Matters? Schrijf je in voor onze Inspiratiemail. Dan ontvang je elke maand de laatste nieuwtjes, handigste tips en lekkerste recepten.

Pin It on Pinterest

Share This