Fresh Lemonade Infusions

TIJDELIJK UIT ASSORTIMENT

VERANTWOORD ALTERNATIEF VOOR LIMONADE, FRUITSAP EN FRISDRANK

Met Fresh Lemonade Infusion is je verse limonade direct op smaak

Water saai? Niet met Fresh Lemonade Infusion van FRSH Matters! Met dit fruit- en kruidenconcentraat breng je je fresh lemonades en hot lemonades in no time op smaak:

  • op basis van puur natuurlijke ingrediënten
  • zonder E-nummers
  • zonder toegevoegde suikers
3 smaken

Fresh Lemonade Infusions zijn er in 3 verrassende en verfrissende varianten. Puur van smaak en zonder onnodige toevoegingen. Daarmee zet je steeds weer een vernieuwende verse of warme limonade op de kaart.

Toepassingen

Ook andere toepassingen zijn mogelijk. Met Fresh Lemonade Infusion geef je Dressings snel een bijzonder accent. En wat dacht je van cocktails of desserts? Of maak jij de gezonde variant van de slush puppy? Met Fresh Lemonade Infusions blijf je variëren! Bekijk hier de lekkerste recepten.

5 voordelen van fresh lemonade met infusion
  1. Verse limonades met Infusion zijn een verantwoord alternatief voor frisdrank
  2. Door verse ingrediënten toe te voegen maak je van je verse limonades een echte eyecatcher
  3. Met het handige doseerpompje breng je je verse limonades direct op smaak met de juiste verhouding
  4. No waste: ga creatief om met fruit, groenten en kruiden die je nog hebt liggen
  5. Margemaker die van plat, bruisend of kokoswater echt iets bijzonders maakt
Fresh lemonade is een verantwoord alternatief voor frisdrank, limonade of fruitsap

Fresh lemonades met Infusions zijn…

Onmisbaar op je kaart

Fresh lemonades maak je van vers fruit, groenten, kruiden, water en ijs. Mooi gepresenteerd zijn het echte eyecatchers voor je gast. Dit fruitige water stilt de dorst, verkoelt en is gezond. Wat als trend begon, is nu onmisbaar op je drankenkaart. Hét homemade alternatief voor frisdrank met alle ruimte voor je eigen signatuur. Inspiratie opdoen? Recepten vind je hier.

Direct op smaak

Je brengt een fresh lemonade gemakkelijk op smaak met de nieuwe Fresh Lemonade Infusions. Deze innovatie geeft meteen de pure smaak van fruit en kruiden aan je verse limonade. Met alleen natuurlijke ingrediënten en zonder E-nummers creëer je eenvoudig verrassende smaakcombinaties. Varieer eindeloos en zet je eigen smaak op de kaart.

Een echte margemaker

Maak meer marge met je drankenkaart! Fresh Lemonade Infusions maken van water echt iets bijzonders. Ga creatief om met fruit, groenten en kruiden en maak zelf eenvoudig nieuwe combinaties. En het is no waste. Met de Infusion is je fresh lemonade in een handomdraai gemaakt en meteen op smaak. De Fresh Lemonade Infusions zijn vers. Bewaar ze daarom gekoeld.

Ontdek de 3 smaken!

Tijdelijk uit assortiment

SINAASAPPEL
MUNT
CITROEN
KOMKOMMER
MUNT
CITROEN
WATERMELOEN
MUNT
CITROEN

FRSH Matters valt in de smaak bij…

*****

“We wilden ons aanbod uitbreiden met een gezond alternatief voor spannende drankjes als cocktails. Vanwege de mooie uitstraling en het gezonde karakter – weinig suiker, veel fruit – zijn fresh lemonades met Infusions daar perfect voor. Ook handig: je kunt op basis van de omloopsnelheid bepalen hoeveel fresh lemonade je maakt. Hierdoor kun je de inkoop goed aanpassen op de omloopsnelheid. Onze gasten zijn heel enthousiast. Het is letterlijk een verfrissend product waar je zelf een mooie uitstraling aan toevoegt. De Kilner tapkannen springen echt in het oog. Inmiddels zijn onze fresh lemonades behoorlijk bekend, gasten komen er speciaal voor.”

Marijn Mengels (eigenaar)

SamSam Enschede

“Wij serveren fresh lemonades aan onze gasten tijdens de koffiepauzes, als leuk alternatief voor koolzuurhoudende frisdranken. We bieden het aanvullend aan, maar zien dat veel gasten kiezen voor een fresh lemonade in plaats van koffie. Met de Fresh Lemonade Infusions maak je heel eenvoudig een smaakvolle fresh lemonade die door de toevoeging van verse ingrediënten ook visueel erg aantrekkelijk is.”

Roland Delnoij (algemeen manager)

Landgoed Zonheuvel, Doorn

“Fresh lemonades met Infusions zijn een mooi product met een zeer verse uitstraling. De Infusions van FRSH Matters zijn prijstechnisch aantrekkelijk, en zorgen ervoor dat onze fresh lemonades altijd de juiste smaak hebben en van de beste kwaliteit zijn. Zonder Infusions zat er nogal eens smaakverschil tussen onze fresh lemonades, daar hebben we nu geen last meer van. Het is gezonder dan frisdrank omdat er veel minder suiker in zit. Gasten waarderen de smaak en de gezonde uitstraling ervan. Nu serveren we alleen fresh lemonades met de Infusions, maar we zijn van plan om te experimenteren met andere toepassingen!”

Albert van Rheede (executive chef)

Sanadome Hotel & Spa, Nijmegen

“We zochten een gezond alternatief voor frisdrank voor in de tapkannen op het buffet. Iets met veel beleving, omdat onze gasten de drank zelf in een flesje tappen. De Fresh Lemonade Infusions waren vanaf dag één een succes. Ze zijn ontzettend gebruiksvriendelijk. Je voegt vers fruit en water toe: klaar! De fresh lemonades zien er mooi uit en zijn altijd goed op smaak. Maar het puur natuurlijke, verse karakter is voor ons de belangrijkste eigenschap. En dat voor een heel acceptabele prijs!”

Stefan Blink (bedrijfsleider)

Grand Café, Roden

“De fresh lemonades zijn een ideaal alternatief voor water of frisdrank. Onze gasten zijn bewust bezig met gezondheid. Daar hoort ook een gezond drankje bij. De Fresh Lemonade Infusions bevatten geen toegevoegde suikers en passen daarom echt bij ons. Vorig jaar wilden we ook al fresh lemonades op de kaart zetten, maar het is lastig om water met alleen fruit en kruiden echt voldoende smaak te geven, zelfs als je het een tijdje laat staan. Met de Infusions is de fresh lemonade wél direct en lekker op smaak.”

Sheng li Huang (eigenaar)

Eazie, meerdere locaties in Nederland

“Bij het Broodhuys houden we van vernieuwende producten die passen bij ons concept. Het voordeel van de Fresh Lemonade Infusions is dat ze gemakkelijk in gebruik zijn en een redelijke winstmarge hebben. Fresh lemonades hebben geen toegevoegde suikers of onnatuurlijke toevoegingen en zijn dus gezonder dan andere frisdranken. Onze gasten vinden ze lekker, en ze zien er ook nog eens mooi uit! Wat ons betreft zou het aantal smaken verder uitgebreid mogen worden en zijn ook aanvullende recepten zijn welkom, zodat we meer kunnen variëren.”

Peter Procee (eigenaar)

Het Broodhuys, Leeuwarden

Pin It on Pinterest

Share This