Denk je aan mooi weer, dan denk je al snel aan een heerlijk drankje op terras. Tijd om het maximale uit jouw terras te halen. Verras je gasten met Fresh Lemonade Infusions, een gezond alternatief voor frisdrank. Dit fruitige water met vers fruit, groenten, kruiden, water en ijs is onmisbaar op je drankenkaart. Het zijn echte eyecatchers!

Fresh Lemonades: wat is het en hoe doe je dat?

Fresh Lemonades maak je van vers fruit, groenten, kruiden, water en ijs. Dit fruitige water stilt je dorst, verkoelt en is gezond. Je brengt een Fresh Lemonade gemakkelijk op smaak met de nieuwe FRSH Matters Fresh Lemonade Infusions. Doe de inhoud van 1 FRSH Matters Fresh Lemonade Infusion in een tapkan van 8 liter. Voeg verse ingrediënten toe en vul de tapkan met plat-, bruisend- of kokoswater. Maak af met crushed ice. Zo maak je in een handomdraai een heerlijke fresh lemonade. Lekker puur van smaak, met alleen natuurlijke ingrediënten!

Eindeloos variëren

Wat vorig jaar als trend begon, is nu onmisbaar op je drankenkaart. Met deze zelfgemaakte frisdrank heb je alle ruimte voor je eigen signatuur. Je kunt er eindeloos mee variëren! Fresh Lemonade Infusions zijn namelijk ook geschikt als basis voor een cocktail of punch. Met sterke drank voeg je iets extra’s toe aan je Fresh Lemonade en serveer je echt iets bijzonders. Maar wat dacht je van desserts? Of maak de gezonde variant van de slush puppy!

Verantwoorde limonade bij Sam Sam

Echte eyecatchers

Eyecatchers lokken gasten naar jouw terras. En wie wil dat nu niet? Fresh Lemonades zijn zulke eyecatchers. De kleurrijke dranken met vers fruit vallen direct op! De grote tapkannen zorgen voor een echt “wow” gevoel. De Fresh Lemonades kun je op allerlei manieren serveren: in cocktailglas of in een mooi smoothieglas met een kleurrijk rietje.

Maak meer marge

Maak meer marge met je drankenkaart. Fresh Lemonades maken van water echt iets bijzonders. Ga creatief om met fruit, groenten en kruiden en maak zelf eenvoudig nieuwe combinaties. Bovendien is het no waste: met overgebleven fruit, groenten en kruiden maak je zo jouw eigen Fresh Lemonade!

Wil jij je eigen Fresh Lemonades maken?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Pin It on Pinterest

Share This