Met trots mag FRSH Matters zich de nieuwe sponsor van Team FrySk noemen. Met de producten van FRSH Matters kan de talentvolle schaatsploeg altijd gemakkelijk en gezond eten! 

Passie voor sport & gezonde voeding

De sporters van Team FrySk zijn altijd bezig met hun grote passie: schaatsen. Gezonde voeding is essentieel voor het leveren van topprestaties op het ijs. Het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen is dan ook erg belangrijk voor Team FrysK.

Het assortiment van FRSH Matters helpt hen een handje. Met de Fresh Lemonade Infusions, Sous-Vide groenten, groenterijst- en pasta’s zetten de schaatsers gemakkelijk een volwaardige maaltijd op tafel. Zo kunnen de topsporters na hun trainingen snel, lekker én verantwoord eten.

Bewustwording

Gezond eten en beweging is belangrijk. Dat geldt niet alleen voor topsporters. Een gezonde levensstijl is belangrijk voor iedereen! Door voldoende groenten en fruit binnen te krijgen, voel je je beter én presteer je beter. Bovendien krijg je meer energie.

Sporten en gezond eten gaan hand in hand met elkaar. Samen spelen ze een belangrijke rol in een gezond leven. In samenwerking met Team FrySk willen we ervoor zorgen dat iedereen dit weet!

Inspiratiesessie

Vrijdag 25 augustus was Team FrySk op bezoek bij het hoofdkantoor van Smeding Groenten en Fruit in Sint Annaparochie. Na een uitgebreide rondleiding is het team de keuken ingedoken. Ze hebben verschillende gerechten gekookt en flink wat inspiratie opgedaan. Op deze interactieve dag hebben ze volop kunnen oefenen én proeven.

Over Team FrySk

Team FrySk is de regionale schaatsploeg die gevestigd is in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Daar proberen zij talent te helpen met de start en ontwikkeling van hun schaatscarrière. Wil je meer weten over Team FrySk en waar ze voor staan? Kijk dan eens op de website voor meer informatie.

Pin It on Pinterest

Share This