Het is lente en dat betekent een nieuw seizoen met nieuwe en inspirerende groenten en fruit. Om het drukke horecaseizoen een stapje voor te blijven, hebben wij sous-vide gegaarde groenten crèmes, voor elk moment van de dag.

100% groente

Onze groenten cremes zijn sous-vide gegaard. Dit betekent dat de groenten in hun eigen vocht worden gegaard, waardoor de natuurlijke eigenschappen als smaak, voedingswaarden, vitaminen en kleur optimaal in het product behouden blijven. Daar komt die volle smaak vandaan! De cremes zijn ook nog eens 100% groente en dus zonder toevoegingen.

FRSH Matters recept flatbreadBespaar tijd in de keuken

Tijdstekort in de keuken? Met onze vacuüm gegaarde crèmes bespaar je veel tijd. Je maakt het jezelf en jouw keukenteam gemakkelijk. Je bespaart tijd op je mise-en-place en je hebt minder expertise nodig voor de bereiding van dat ene verrassende groentegerecht!

Groenten crèmes: durf en probeer!

Er zijn verrassend veel toepassingen waarvoor je groenten crèmes kunt gebruiken: spreads op een sandwich, garnering op het bord of als basis voor eigengemaakte soepen. Maar ook als humus en dippers, als groentecomponent in beslag voor pannenkoeken, pizza’s en wafels of voor het maken van groente smoothies of souffle.

Durf en probeer! Wij geven je alvast wat ideeën:

Pin It on Pinterest

Share This