De najaarssmaken van de Fresh Lemonade Infusions zijn sinds kort verkrijgbaar. Naast de gloednieuwe Infusion met de smaak van blauwe bes en gember vind je ook de vertrouwde appel en kaneel Infusion terug in het assortiment. Ook is er een nieuw hulpmiddeltje waarmee je gemakkelijk de perfécte hot lemonade maakt. Wil je ook de perfecte hot lemonade maken? Lees dan snel verder!

Nieuw doseerpompje

Met dit nieuwe doseersysteem zet je in een handomdraai de heerlijkste hot lemonades op tafel. Dankzij het doseerpompje breng je een warme drankendispenser met heet water in één keer op smaak. Het pompje draai je eenvoudig op de Infusion fles. Met 1:7 deel Infusion heb je de perfecte verhouding te pakken. Gemakkelijker dan dit wordt het niet!

Serveer in stijl

Ieder drankje smaakt beter uit een mooi en goedgevuld glas. Serveer de hot lemonade dus in een bijzonder glas. Voeg wat verse kaneelstokjes of gember toe én natuurlijk wat vers fruit. Met deze kleine extra’s vergroot je de beleving gegarandeerd!

Heb lef

De perfecte hot lemonade maak je zelf. Door te testen, te proeven en te durven. Durf nieuwe combinaties aan te gaan door verschillende kruiden en specerijen toe te voegen. Maak de hot lemonade met blauwe bes en gember Infusion bijvoorbeeld wat zoeter door verse grapefruit toe te voegen. Met de Infusions van FRSH Matters kun je eindeloos variëren!

Op deze pagina vind je volop inspiratie voor heerlijke hot lemonades.

32584 – Fresh Lemonade doseerpompje

Pin It on Pinterest

Share This