Het is de Nationale Week Zonder Vlees! Laat de kipfilet in jouw sandwich achterwege en bespaar 7 maanden douchewater en 114 kilometer auto rijden! Moeilijk? Nee hoor! Met de producten van FRSH Matters zet je in een handomdraai een vegetarisch gerecht op tafel!

Groentepasta courgette CarbonaraGroentepasta en groenterijst

Groentepasta en groenterijst zijn dé basis voor originele gerechten vol smaak. Hiermee speel je gemakkelijk in op de trend naar gezond, voedzaam en koolhydraatarm eten. De groentepasta’s en groenterijst zijn voorgesneden en direct klaar voor gebruik. Wokken, grillen, koken of blancheren. Welke bereidingswijze je ook kiest, dankzij de fijngesneden groenten is jouw gerecht binnen enkele minuten klaar. Easy peasy!

Benieuwd naar alle smaken? Bekijk ze hier.

 

Sous-Vide witlof rolls met kardemompoeder en chioggia bietSous-Vide: vacuüm gegaarde verse groenten en fruit

Met de vacuüm gegaarde Sous-Vide groenten en fruit van FRSH Matters maak je in een handomdraai verantwoorde gerechten. Op drukke én minder drukke momenten bereid je snel en gemakkelijk een verantwoorde maaltijd. Nog een voordeel: de Sous-Vide groenten en fruit van FRSH Matters zijn zonder E-nummers en conserveringsmiddelen.

Meer weten? Lees alles over Sous-Vide groenten en fruit.

 

Vacuum gegaarde verse groenten crèmes

De crèmes zijn puur en zonder toevoegingen. 100% groente dus! Je geeft er gemakkelijk jouw eigen twist aan. Een ideale basis voor vele toepassingen. Wat dacht je van een heerlijke, rode bieten wafel?

Wij helpen je graag op weg met het recept!

 

Doe jij mee?

Doe jij ook mee met de Nationale Week Zonder Vlees? We hopen dat je met de bovenstaande producten van FRSH Matters een heel eind komt. En… ook na de Week Zonder Vlees kun je natuurlijk lekkere vegetarische gerechten serveren! Graag zelfs!

Nationale Week Zonder Vlees

Nationale Week Zonder Vlees roept alle Nederlanders op om van 5-11 maart een week lang geen vlees en vis te eten. Hét moment om de verrassende groentekeuken te ontdekken! Dit initiatief heeft als doel om Nederland op een concrete manier bewust maken van de positieve impact van minder vlees eten. En moeilijk? Nee hoor! Zeker niet met de producten van FRSH Matters.

Pin It on Pinterest

Share This