Zet iets bijzonders op tafel met onze nieuwe lijn vacuüm gegaarde verse groenten en fruit: Sous-Vide. Smaakvolle seizoensgroenten en -fruit waarmee je snel en eenvoudig verantwoorde gerechten bereid. 

5 voordelen van FRSH Matters Sous-Vide:
 1. Zonder E-nummers en conserveringsmiddelen
 2. Langer houdbare verse groenten en fruit
 3. Snel en gemakkelijk in gebruik
 4. Ruimte voor je eigen creativiteit
 5. Met behoud van smaak en voedingsstoffen
Vrij van E-nummers en conserveringsmiddelen

De Franse term sous-vide staat voor vacuüm gegaard. Verse groenten en fruit worden vacuüm verpakt en in een waterbad gegaard. Na bereiding wordt het product snel afgekoeld. Dit voorkomt bacterievorming. Hierdoor hebben sous vide gegaarde producten een veel langere houdbaarheid.

Onnatuurlijke toevoegingen zijn niet nodig. De Sous-Vide groenten en fruit bevatten dan ook geen E-nummers en conserveringsmiddelen.

Vol van smaak

Het sous-vide garen van groenten en fruit heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere bereidingswijzen. Zo blijven natuurlijke eigenschappen behouden. Denk aan smaak, voedingswaarden, vitaminen, structuur en kleur.

De Sous-Vide groenten en fruit zijn in hun eigen vocht gegaard. Hierdoor zijn ze puur en authentiek van smaak. De toegevoegde verse kruiden maken het nóg lekkerder.

Snel en gemakkelijk

Met de Sous-Vide groenten en fruit zet je op elk moment snel en eenvoudig een bijzondere maaltijd op tafel. Op drukke en minder drukke momenten.

Aan een aantal soorten zijn zelfs al verse kruiden toegevoegd. Haal het product uit de verpakking en gril, stoof, frituur of bak. Zo geef je heel makkelijk een persoonlijke twist aan de voorgegaarde groenten en fruit.

Maak met de knolselderij bijvoorbeeld in no time een bijzondere vegetarische burger. Lekker!

Herfst- en winterassortiment

Sous Vide vacuüm gegaarde groenten knolselderijHet assortiment wisselt per seizoen. Zo serveer je altijd het beste dat de natuur te bieden heeft. Op dit moment bestaat het assortiment uit de volgende seizoensgroenten en –fruit:

 • Bospeen met dragon
 • Pompoen
 • Zoete aardappel met rozemarijn & tijm
 • Knolselderij met laurier, salie & tijm
 • Schorseneren
 • Appel met munt
Altijd op de hoogte

Wil je direct geïnformeerd worden over nieuws van FRSH Matters? Schrijf je dan in voor onze Inspiratiemail. Hierin lees je elke maand de laatste nieuwtjes, handigste tips en lekkerste recepten.

Pin It on Pinterest

Share This