Yoghurtijs met bramen


Yoghurtijs met bramen

Deze ijslolly’s hebben een basis van yoghurt. Lekker fris en een verantwoorde keuze op de menukaart! Het kruidige van de munt past goed bij de volle smaak van de bramen.

Het recept is voldoende voor ca. 12 stuks

Ingrediënten
  • 200 ml Fresh Lemonade Infusion Sinaasappel, munt en citroen
  • 1000 ml Griekse yoghurt
  • 300 gram bramen
  • IJslollyvormpjes (100 ml) + stokjes
Werkwijze

Meng de yoghurt met de Fresh Lemonade Infusion. Pureer de bramen. Schep om en om laagjes van het yoghurtmengsel en de bramenpuree in de ijslollyvormpjes. Zet in de vriezer. Laat in tenminste 4 uur volledig bevriezen.

Tip! Meng voor een snellere versie de gepureerde bramen door het yoghurtmengsel en verdeel over de ijslollyvormpjes.

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

11 augustus 2016

Pin It on Pinterest

Share This