Voor 4 personen
Bereidingstijd: ongeveer 30 minuten.
Dit heb je nodig voor de Geprakte aardpeer met gepocheerd ei, Hollandse garnalen en Hollandaise saus
- 8 st. Sous-Vide aardpeer
- 4 kakelverse eieren
- scheutje azijn
- 2 eetl. roomboter
- 4 takjes dragon
- 150 gram Hollandse garnalen
- 8 eetl. Hollandaise saus
- versgemalen peper
- zout
- Verwarm de oven voor op 170°C.
- Leg de aardperen in een ovenschaal, voeg er de boter aan toe en kruid met zout en peper.
- Plaats in de oven en laat in ongeveer 15 minuten goed warm worden.
- Verwarm in een hoge pan water met een scheut azijn en een snuf zout tot tegen het kookpunt.
- Pocheer er de eieren in, laat goed uitlekken en dep droog. Kruid met zout en peper.
- Snijd de blaadjes van de dragon fijn.
- Neem de aardperen uit de oven, prak ze met de boter uit de ovenschaal en de dragon.
- Dresseer de geprakte aardpeer in het midden van het bord, verdeel er de garnalen op en leg er het gepocheerde ei op.
- Lepel er rijkelijk de warme Hollandaise saus over.