Geprakte aardpeer met gepocheerd ei, Hollandse garnalen en Hollandaise saus


Geprakte aardpeer met gepocheerd ei, Hollandse garnalen en Hollandaise saus

Voor 4 personen

Bereidingstijd: ongeveer 30 minuten.

 

Dit heb je nodig voor de Geprakte aardpeer met gepocheerd ei, Hollandse garnalen en Hollandaise saus
  • 8 st. Sous-Vide aardpeer
  • 4 kakelverse eieren
  • scheutje azijn
  • 2 eetl. roomboter
  • 4 takjes dragon
  • 150 gram Hollandse garnalen
  • 8 eetl. Hollandaise saus
  • versgemalen peper
  • zout

 

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.
  2. Leg de aardperen in een ovenschaal, voeg er de boter aan toe en kruid met zout en peper.
  3. Plaats in de oven en laat in ongeveer 15 minuten goed warm worden.
  4. Verwarm in een hoge pan water met een scheut azijn en een snuf zout tot tegen het kookpunt.
  5. Pocheer er de eieren in, laat goed uitlekken en dep droog. Kruid met zout en peper.
  6. Snijd de blaadjes van de dragon fijn.
  7. Neem de aardperen uit de oven, prak ze met de boter uit de ovenschaal en de dragon.
  8. Dresseer de geprakte aardpeer in het midden van het bord, verdeel er de garnalen op en leg er het gepocheerde ei op.
  9. Lepel er rijkelijk de warme Hollandaise saus over.
Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

10 oktober 2018

Pin It on Pinterest

Share This