Geroosterde pompoen met een crumble van pompoenpitten


Geroosterde pompoen met een crumble van pompoenpitten

Voor 4 personen

Bereidingstijd: ongeveer 25 minuten. 

 

Dit heb je nodig voor de Geroosterde pompoen met een crumble van pompoenpitten
  • 600 gram sousvide pompoen
  • 4 eetl. pompoenpitten
  • 1 eetl. Spicemix Medina
  • 1 granaatappel
  • 2 eetl. agavesiroop
  • 2 eetl. olijfolie
  • versgemalen peper
  • zout

 

  1. Verwarm de oven voor op 175°C met de grillstand aan.
  2. Snijd de pompoen bij tot even dikke tranches en leg naast elkaar in een ovenschaal.
  3. Lepel er de olijfolie en de agavesiroop overheen en kruid met versgemalen peper en zout.
  4. Draai de pompoenpitten met de spicemix in de keukenmachine tot een crumble en verdeel over de pompoen.
  5. Plaats in de voorverwarmde oven en laat ongeveer 25 minuten roosteren.
  6. Haal de pitjes uit de granaatappel en voeg deze de laatste 5 minuten toe aan de roosterende pompoen.
Vaardigheden

Gepubliceerd op

10 oktober 2018

Pin It on Pinterest

Share This