Groentepasta courgette Carbonara


Groentepasta courgette Carbonara

Serveer in een handomdraai een verantwoord gerecht. Maak bijvoorbeeld deze superromige groentepasta courgette Carbonara. Met gebakken pancetta, geraspte pecorino en grof gehakte krulpeterselie. Deze traditionele Italiaanse pastasaus doet het altijd goed.

Ingrediënten voor 2 tot 3 personen
  • 400 gr groentepasta courgette
  • 400 gr blokjes pancetta
  • 2 eieren
  • 2 eidooiers
  • Pecorino
  • grof gehakte krulpeterselie
  • peper & zout
Bereiding

Bak de pancetta uit zonder olie in een hete wok of hapjespan.

Voeg de courgettepasta toe en laat kort garen.

Roer de eidooiers en de eieren door elkaar. Haal de pan van het vuur en voeg het eiermengsel toe.

Roer goed door de pasta en zet de pan terug op laag vuur. Laat de eieren al roerend binden. Blijf goed roeren, je wilt geen omelet.

Als de saus een laagje vormt rondom de pasta is hij goed.

Breng op smaak met geraspte Pecorino en de grof gehakte krulpeterselie, peper en zout.

Vaardigheden

, , , , , , ,

Gepubliceerd op

28 maart 2017

Pin It on Pinterest

Share This