Roast van pastinaak


Roast van pastinaak

Voor 4 personen

Bereidingstijd: ongeveer 40 minuten.

 

Dit heb je nodig voor de Roast van pastinaak
  • 4 st. sousvide pastinaak
  • 4 st. sjalot
  • 4 teentjes knoflook
  • 4 takjes tijm
  • 4 takjes rozemarijn
  • 4 takjes oregano
  • 2 eetl. roomboter
  • 100 gram panko
  • rasp van 1 citroen
  • versgemalen peper
  • zout

 

  1. Verwarm de oven voor op 175°C met de grillstand aan.
  2. Maak de knoflook en de sjalot schoon en snijd de sjaltten in de lengte doormidden.
  3. Verwarm in een ruime hapjespan de roomboter en bak er de sjalot op de gesneden kant in aan. Voeg de knoflook toe, zet het vuur lager en laat nog 5 minuten smoren.
  4. Snijd de pastinaak in de lengte doormidden en voeg toe aan de pan. Voeg ook de verse kruiden toe. Bak nog even stevig aan en kruid met zout en peper.
  5. Dresseer de groenten in een ovenschaal en plaats 15 minuten in de voorverwarmde oven.
  6. Meng ondertussen de panko met de citroenrasp, wat zout en peper.
  7. Verdeel de panko over de groenten en laat nog 10 minuten roosteren in de oven.
Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

10 oktober 2018

Pin It on Pinterest

Share This