Salade van Sous-Vide appel en schorseneren


Salade van Sous-Vide appel en schorseneren

Zet snel een gezonde maaltijdsalade op tafel met Sous-Vide appel en schorseneren. Serveer bijvoorbeeld als lunchgerecht in een kom. Hiermee speel je gemakkelijk in op de populaire Poké Bowl trend.

INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN
  • 80 gr Sous-Vide appel met munt
  • 80 gr Sous-Vide schorseneren
  • 40 gr Curly Kale rood
  • 40 gr Curly Kale groen
  • 2 el granaatappelpitten
  • 2 el hazelnoten
  • 40 gr harde geitenkaas in reepjes
  • 4 el olijfolie
  • sap van ½ citroen
  • zout & peper
BEREIDING

Rooster de hazelnoten licht om de smaak te versterken. Kneus ze daarna.

Verwarm de schorseneren eerst au bain-marie. Haal ze daarna uit de verpakking. Halveer de schorseneren vervolgens. Verhit een grillpan en gril de schorseneren aan beide kanten totdat ze mooie, donkere grillstrepen hebben.

Meng de groene en rode Curly Kale met de olijfolie en citroensap. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de salade over 4 borden. Leg hierop de appelpartjes en de gegrilde schorseneren.

Strooi de granaatappelpitjes, hazelnoten en geitenkaas over de salades en serveer!

TIP

De Sous-Vide schorseneren zijn lekker om in de oven te grillen met Parmezaanse kaas. Ook de Sous-Vide appelpartjes kun je grillen. Lekker met camembert of brie. Of serveer gegrilde appel met (kaneel)ijs als dessert.

ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE INSPIRATIEMAIL

Iedere maand een mail vol inspiratie, de lekkerste recepten en het laatste nieuws in je inbox? Mis niets en meld je nu aan voor de FRSH Matters Inspiratiemail.

Vaardigheden

, , , , , , , , , , ,

Gepubliceerd op

16 januari 2017

Pin It on Pinterest

Share This