Yoghurtijs met ananas


Yoghurtijs met ananas

Deze ijslolly’s hebben een basis van yoghurt. Dit maakt van deze ijslolly’s een gezonde, verantwoorde keuze op de menukaart!

Het recept is voldoende voor ca. 12 stuks

Ingrediënten
  • 200 ml Fresh Lemonade Infusion Watermeloen, munt & citroen
  • 1000 ml Griekse yoghurt
  • 1 ananas
  • IJslollyvormpjes (100 ml) + stokjes
Werkwijze

Meng de yoghurt met de Fresh Lemonade Infusion. Pureer het vruchtvlees van de ananas. Schep om en om laagjes van het yoghurtmengsel en de gepureerde ananas in de ijslollyvormpjes. Zet in de vriezer. Laat in tenminste 4 uur volledig bevriezen.

Tip! Meng voor een snellere versie de gepureerde ananas door het yoghurtmengsel en verdeel over de ijslollyvormpjes.

Vaardigheden

, , , , , ,

Gepubliceerd op

11 augustus 2016

Pin It on Pinterest

Share This