Yoghurtijs met rood fruit


Yoghurtijs met rood fruit

Deze ijslolly’s hebben een basis van yoghurt. Dit maakt van deze ijsjes een gezonde, verantwoorde keuze op de menukaart.

Het recept is voldoende voor ca. 16 stuks

Ingrediënten
  • 100 gram aardbeien
  • 100 gram frambozen
  • 0,5 liter Griekse yoghurt
  • 100 ml Fresh Lemonade Infusion Watermeloen, munt & citroen
  • IJslollyvormpjes (35 ml) + stokjes
Werkwijze

Prak de aardbeien en frambozen grof met een vork. Meng de yoghurt met de Fresh Lemonade Infusion en roer de frambozen- en aardbeienpuree er losjes doorheen. Doe het mengsel in ijslollyvormpjes en zet in de vriezer. Laat in tenminste 4 uur volledig bevriezen.

Vaardigheden

, , , , , , ,

Gepubliceerd op

11 augustus 2016

Pin It on Pinterest

Share This