door FRSH Matters | mrt 6, 2018 |
Dit is een heerlijk lunchgerecht (voor vier personen) tijdens de lente. Én ziet er ook nog eens prachtig uit! Ingrediënten 4 sneden Pan surprise meergranenbrood 2 flinke el Maza Hoemoes 200 g uitgelekte kikkererwten (blik) mespuntje gerookt paprikapoeder 2 flinke el...
door FRSH Matters | feb 15, 2018 |
Waan je in Aziatische sferen en serveer deze heerlijke Aziatische rijstbowl! Ingrediënten 120 gr rauwe wilde rijst 2 passie vruchten leeg gelepeld 60 gr granaatappel pitjes 20 ml rijst azijn 4 gr sinaasappel seste 1 uitgeperste sinaasappel ( sap) ½ citroen uitgeperst...
door FRSH Matters | nov 29, 2017 |
Met dit recept voor 4 personen zet je een heerlijke koolhydraatarme salade op tafel. Perfect als lunch, of als bijgerecht bij het diner! De bekende combinatie van rode biet, geitenkaas en balsamicosiroop wordt in dit recept verrijkt met een Noord-Afrikaanse...
door FRSH Matters | nov 7, 2017 |
Al eerder deelden we een recept met je voor het maken van fluweelzachte bloemkoolrisotto. Dit gerecht wordt gegarandeerd de ster van de avond door prachtige seizoensgroenten toe te voegen. Vooral de choggiabiet maakt het gerecht helemaal af. Dit recept is op basis van...
door FRSH Matters | aug 8, 2017 |
Met groenterijst maak je ook de lekkerste pannenkoeken. Bijvoorbeeld met de subtiele smaak van bloemkool of broccoli. Met dit recept zet je vliegensvlug zelfgemaakte groentepannenkoeken op tafel. Makkelijk én gezond. Serveer ze tijdens de lunch of brunch. Deze...