door FRSH Matters | nov 19, 2019 |
Voor 6-8 personen Bereidingstijd: ongeveer 40 minuten. Dit heb je nodig voor de geroosterde picanha met gebrande prei 1 kilogram picanha (staartstuk) 1 eetlepel gerookt paprikapoeder 2 eetlepels olijfolie 1 pak sousvide gegaarde prei Versgemalen peper Fleur de sel 1...
door FRSH Matters | jan 24, 2019 |
Groente crème is ook een prima basis voor een gezonde pasta, zoals deze tagliatelle van rode biet! Dit heb je nodig voor 4 personen 285 gram pastabloem 115 gram semolina bloem 5 eetl. bietencrème 2 eieren 2 ei. dooiers olijfolie 400 gram sousvide gegaarde gele biet...
door FRSH Matters | jan 16, 2019 |
Met Groente Crème en Sous-Vide Zoete Aardappel is het maken van deze cake van zoete aardappel met gekonfijte zoete aardappel een makkie! Dit heb je nodig voor 4 personen 3 deciliter melk 3 deciliter zonnebloemolie 2 eieren 200 gram ahornsiroop 240 gram zoete...
door FRSH Matters | okt 10, 2018 |
Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 40 minuten. Dit heb je nodig voor de Roast van pastinaak 4 st. sousvide pastinaak 4 st. sjalot 4 teentjes knoflook 4 takjes tijm 4 takjes rozemarijn 4 takjes oregano 2 eetl. roomboter 100 gram panko rasp van 1 citroen...
door FRSH Matters | okt 10, 2018 |
Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 30 minuten. Dit heb je nodig voor de Geprakte aardpeer met gepocheerd ei, Hollandse garnalen en Hollandaise saus 8 st. Sous-Vide aardpeer 4 kakelverse eieren scheutje azijn 2 eetl. roomboter 4 takjes dragon 150 gram Hollandse...