Teriyaki van zoete aardappel

Teriyaki van zoete aardappel

Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 25 minuten, plus minimaal 30 minuten marineren.   Dit heb je nodig voor de Teriyaki van zoete aardappel 600 gram sousvide zoete aardappel 12 kleine topjes rozemarijn 6 eetl. teriyakisaus 2 eetl. zonnebloemolie 1 eetl. zwart...
Geroosterde pompoen met een crumble van pompoenpitten

Geroosterde pompoen met een crumble van pompoenpitten

Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 25 minuten.    Dit heb je nodig voor de Geroosterde pompoen met een crumble van pompoenpitten 600 gram sousvide pompoen 4 eetl. pompoenpitten 1 eetl. Spicemix Medina 1 granaatappel 2 eetl. agavesiroop 2 eetl. olijfolie...
Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang

Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang

Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 25 minuten. Dit heb je nodig voor de Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang 4 plakken sousvide knolselderij 4 st. zachtgegaarde kalfswang 1 dl kalfsjus 2 eetl. roomboter 8 blaadjes salie versgemalen peper zout...

Pin It on Pinterest