Broodje krokante wortel

Broodje krokante wortel

De vegatrend zet nog steeds door! Kom de flexitariër tegemoet en zet heerlijke, vegetarische gerechten op je menukaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van vegetarische knakworst? Wij delen graag het recept met je. Dit heb je nodig 1 verpakking sousvide bospeen 4 eetlepels...
Geitenyoghurt met Beet Jerkey

Geitenyoghurt met Beet Jerkey

Geitenyoghurt met rode en gele biet? Heerlijk! Je gebruikt hiervoor onder andere Sous-Vide Rode en Gele biet (kunnen gelijk in de oven) en verse geitenyoghurt. Het zoete van de bietjes uit de oven komt perfect tot zijn recht bij de uitgesproken smaak van...
Sous-Vide gegaarde runderrib met risotto

Sous-Vide gegaarde runderrib met risotto

De Sous-Vide gegaarde runderrib met risotto, oude kaas, gekarameliseerde witlof en waterkers is erg smaakvol. Bovendien kun je dit gerecht snel en gemakkelijk maken. Hoe je dat doet lees je hieronder. Dit heb je nodig 200 gram risottorijst 2 sjalotjes gesnipperd 5...
Sous-Vide bospeen met kalfswang

Sous-Vide bospeen met kalfswang

De Sous-Vide bospeen met kalfswang is hét gerecht dat je beslist op je menukaart wilt hebben. Het onderstaande gerecht is voor 4 personen. Dit heb je nodig 1 pak Sous-Vide bospeen 4 kalfswangen flinke scheut olijfolie grof zeezout peper 1 sinaasappel (schil geraspt) 3...

Pin It on Pinterest