Rode Bietenspread

Rode Bietenspread

De rode bietenspread is dé amuse van 2018. De gezonde maar vooral smaakvolle crème zet je in een handomdraai in elkaar. Hoe je dit doet, lees je hier. Dit heb je nodig 400 g rode bieten crème 80 g zachte geitenkaas fijn gesneden 8 g fijn gehakte bladselderij 15 ml...
Semifreddo

Semifreddo

Semifreddo is een half bevroren nagerecht. De mousse is bereid met eigeel, suiker, room en opgeklopt eiwit. Met dit recept zet je een heerlijke Semifreddo met oranjebloesemwater, gekonfijte wortel, saffraan en grapefruit op tafel! Dit heb je nodig 3 dl Debic parfait 2...
Groentepasta met avocadosaus

Groentepasta met avocadosaus

Avocado is verrassend veelzijdig. Je kunt er bijvoorbeeld een heerlijke pastasaus van maken! In combinatie met groentepasta ook nog eens extra voedzaam én koolhydraatarm! Ingrediënten voor twee personen 1 avocado 200 gram spinazie Scheutje olijfolie 1 bak Frsh Matters...
Gegratineerde schorseneren

Gegratineerde schorseneren

Onder de bruine schil van de schorseneer, die heel erg afgeeft, zit een heerlijke groente verborgen! Kies voor de sous-vide gegaarde schorseneren om eenvoudig het schillen te vermijden. Ingrediënten 800 gram sous-vide schorseneren 2 eetl. panko 2 eetl. pijnboompitten...
Krokante bospeentjes

Krokante bospeentjes

Lange, slanke, tot een bos gebonden peentjes zijn zoet en delicaat. En met hun prachtige oranje kleur een vrolijke toevoeging aan je diner. In dit recept eten we ze niet gekookt maar met een krokant gefrituurd laagje. En door de sous-vide bospeen te gebruiken, maak je...

Pin It on Pinterest