door FRSH Matters | dec 8, 2017 |
Spruitjes met gebakken spekjes vormen een heerlijke klassieker. Maar probeer deze combinatie ook eens helemaal anders: dezelfde ingrediënten op een spannende manier gebracht. Van de gebakken spekjes bereiden we een mayonaise als dip voor de spruitjes die uiterst...
door FRSH Matters | nov 1, 2017 |
Met deze quiche wordt spruitjes eten één groot feest! Deze quiche zet je in no-time op tafel, want de spruiten zijn al gegaard. Dankzij het Sous-Vide garingsproces behouden de spruiten bovendien hun authentieke smaak én voedingswaarden. De toevoeging van nootmuskaat...
door FRSH Matters | sep 15, 2017 |
Met deze Sous-Vide witlof rolls zet je een écht culinair hoogstandje op tafel. De witlof is vacuüm gegaard en daardoor vol van smaak. De frisse en licht bittere witlof combineert fantastisch met de frisse smaak van het kardemompoeder. De zoete tint van de chioggia...
door FRSH Matters | sep 5, 2017 |
Laat je gasten versteld staan met deze pittige Sous-Vide knolselderij burgers. De wasabi maakt dit gerecht helemaal af. Wasabi is lekker pittig en vol van smaak. Vooral in de Aziatische keuken een populaire smaakmaker. Ook bij deze vegetarische Sous-Vide knolselderij...
door FRSH Matters | mei 11, 2017 |
Trendy Poké Bowl met witte asperges, avocado, komkommer en radijs. Snel geserveerd met Sous-Vide Hollandse asperges. Lekker als lunchgerecht of maaltijdsalade. Ingrediënten voor 10 personen 600 gr sushi rijst sushi rijstazijn 3 eieren 10 Sous-Vide asperges 3 avocado’s...