Met dit recept voor 4 personen zet je een heerlijke koolhydraatarme salade op tafel. Perfect als lunch, of als bijgerecht bij het diner! De bekende combinatie van rode biet, geitenkaas en balsamicosiroop wordt in dit recept verrijkt met een Noord-Afrikaanse...
Met deze quiche wordt spruitjes eten één groot feest! Deze quiche zet je in no-time op tafel, want de spruiten zijn al gegaard. Dankzij het Sous-Vide garingsproces behouden de spruiten bovendien hun authentieke smaak én voedingswaarden. De toevoeging van nootmuskaat...
Serveer in een handomdraai een verantwoord gerecht. Maak bijvoorbeeld deze superromige groentepasta courgette Carbonara. Met gebakken pancetta, geraspte pecorino en grof gehakte krulpeterselie. Deze traditionele Italiaanse pastasaus doet het altijd goed. Ingrediënten...
De kleurrijke groentepasta oranje peen spat van je bord. Dit Siciliaanse groentegerecht zit boordevol smaak. Met 100% groentepasta in een paar minuten op tafel. Ook rauw is oranje peen een aanrader. Bijvoorbeeld als frisse salade of veggie bowl. Ingrediënten voor 2...
Zet gezond op de kaart! Gebruik groentepasta zoete aardappel als alternatief voor spaghetti. Vol van smaak in dit traditionele pastarecept. Hiermee serveer je in no time een echte Italiaanse klassieker! Ingrediënten voor 2 tot 3 personen 400 gr groentepasta zoete...