Broodje krokante wortel

Broodje krokante wortel

De vegatrend zet nog steeds door! Kom de flexitariër tegemoet en zet heerlijke, vegetarische gerechten op je menukaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van vegetarische knakworst? Wij delen graag het recept met je. Dit heb je nodig 1 verpakking sousvide bospeen 4 eetlepels...
Sous-Vide bospeen met kalfswang

Sous-Vide bospeen met kalfswang

De Sous-Vide bospeen met kalfswang is hét gerecht dat je beslist op je menukaart wilt hebben. Het onderstaande gerecht is voor 4 personen. Dit heb je nodig 1 pak Sous-Vide bospeen 4 kalfswangen flinke scheut olijfolie grof zeezout peper 1 sinaasappel (schil geraspt) 3...
Krokante bospeentjes

Krokante bospeentjes

Lange, slanke, tot een bos gebonden peentjes zijn zoet en delicaat. En met hun prachtige oranje kleur een vrolijke toevoeging aan je diner. In dit recept eten we ze niet gekookt maar met een krokant gefrituurd laagje. En door de sous-vide bospeen te gebruiken, maak je...
In tempura gefrituurde Sous-Vide bospeen

In tempura gefrituurde Sous-Vide bospeen

Serveer Sous-Vide bospeen gefrituurd in tempura beslag voor een knapperige bite. Bijvoorbeeld als bijgerecht of hapje bij de borrel. Ook lekker als onderdeel van een goedgevulde groenteplank met zelfgemaakte groentesalsa’s en hummus. Sous-Vide bospeen heeft een...

Pin It on Pinterest