Geitenyoghurt met Beet Jerkey

Geitenyoghurt met Beet Jerkey

Geitenyoghurt met rode en gele biet? Heerlijk! Je gebruikt hiervoor onder andere Sous-Vide Rode en Gele biet (kunnen gelijk in de oven) en verse geitenyoghurt. Het zoete van de bietjes uit de oven komt perfect tot zijn recht bij de uitgesproken smaak van...
Crème brûlée met Sous-Vide venkel

Crème brûlée met Sous-Vide venkel

Crème Brûlée is een echte klassieker. Geef dit nagerecht een opvallend smaakaccent met de zachte anijssmaak van Sous-Vide venkel. Serveer met een perfect knapperig laagje suiker en gekonfijte venkel. INGREDIËNTEN 2 stuks Sous-Vide venkel 500 ml melk 500 ml room 6...
Feesttaart met grapefruit en zachtfruit

Feesttaart met grapefruit en zachtfruit

Een echte eyecatcher! De cake en de room voor deze taart zijn gezoet met Fresh Lemonade Infusion. Het friszure van de grapefruit past perfect bij het zoete zachtfruit. Serveer als knallende afsluiter van een feestelijk diner. Cake 375 gram Fresh Lemonade Infusion...
Waterijs met vers fruit

Waterijs met vers fruit

Gebruik voor dit recept een Fresh Lemonade Infusion naar keuze en voeg vers gesneden fruit toe. Voor ijslolly’s met een kruidig accent kun je ook verse kruiden gebruiken. Hak ze fijn of gebruik alleen de blaadjes. Het recept is voldoende voor ca. 16 stuks...

Pin It on Pinterest