Sous-Vide witlof rolls met chioggia biet en kardemompoeder

Sous-Vide witlof rolls met chioggia biet en kardemompoeder

Met deze Sous-Vide witlof rolls zet je een écht culinair hoogstandje op tafel. De witlof is vacuüm gegaard en daardoor vol van smaak. De frisse en licht bittere witlof combineert fantastisch met de frisse smaak van het kardemompoeder. De zoete tint van de chioggia...
Bloemkool risotto van groenterijst

Bloemkool risotto van groenterijst

Klassieke risotto, maar dan met 100% groenterijst van bloemkool! Dankzij de bloemkool is deze risotto koolhydraatarm en lichter dan de normale variant. Je maakt ‘m extra romig en fluweelzacht met zelfgemaakte bloemkoolpuree. Dit vegetarische recept voor...
Groentepasta courgette Bolognese

Groentepasta courgette Bolognese

Misschien wel het populairste pastagerecht: spaghetti bolognese! Deze traditionele Italiaanse pastasaus komt uit Bologna. Deze stad staat bekend om zijn voedzame keuken én de goed gevulde bolognesesaus. Met groentepasta courgette maak je heel eenvoudig deze...
Groentepasta courgette Carbonara

Groentepasta courgette Carbonara

Serveer in een handomdraai een verantwoord gerecht. Maak bijvoorbeeld deze superromige groentepasta courgette Carbonara. Met gebakken pancetta, geraspte pecorino en grof gehakte krulpeterselie. Deze traditionele Italiaanse pastasaus doet het altijd goed. Ingrediënten...
Groentepasta oranje peen met Caponata

Groentepasta oranje peen met Caponata

De kleurrijke groentepasta oranje peen spat van je bord. Dit Siciliaanse groentegerecht zit boordevol smaak. Met 100% groentepasta in een paar minuten op tafel. Ook rauw is oranje peen een aanrader. Bijvoorbeeld als frisse salade of veggie bowl. Ingrediënten voor 2...

Pin It on Pinterest