In tempura gefrituurde Sous-Vide bospeen

In tempura gefrituurde Sous-Vide bospeen

Serveer Sous-Vide bospeen gefrituurd in tempura beslag voor een knapperige bite. Bijvoorbeeld als bijgerecht of hapje bij de borrel. Ook lekker als onderdeel van een goedgevulde groenteplank met zelfgemaakte groentesalsa’s en hummus. Sous-Vide bospeen heeft een...
Hot lemonade met sinaasappel en dragon

Hot lemonade met sinaasappel en dragon

Met Fresh Lemonade Infusion maak je in een handomdraai een heerlijke hot lemonade. Deze warme variant van verse limonade is heerlijk om bij op te warmen! Ingrediënten 1 deel Fresh Lemonade Infusion Sinaasappel & dragon 7 delen kokend water 2 schijfjes sinaasappel...
Dressing met sinaasappel en dragon

Dressing met sinaasappel en dragon

Met Fresh Lemonade Infusion geef je je salades heel gemakkelijk een lekkere twist. Deze dressing met sinaasappel en dragon is kruidig, fris en zó gemaakt! Ingrediënten 1 dl Fresh Lemonade Infusion Sinaasappel & dragon 3 dl zonnebloemolie 20 ml dragon azijn 4 gr...
Yoghurtijs met bramen

Yoghurtijs met bramen

Deze ijslolly’s hebben een basis van yoghurt. Lekker fris en een verantwoorde keuze op de menukaart! Het kruidige van de munt past goed bij de volle smaak van de bramen. Het recept is voldoende voor ca. 12 stuks Ingrediënten 200 ml Fresh Lemonade Infusion...
Mandarine Moon

Mandarine Moon

Ingrediënten 1 deel Fresh Lemonade Infusion sinaasappel & dragon 1 deel Mandarine Napoleon 7 delen tonic ijs, partjes sinaasappel, takjes dragon Werkwijze Meng de Infusion met de Mandarine Napoleon en tonic. Roer met ijs en garneer met sinaasappel en...

Pin It on Pinterest