Serveer Sous-Vide bospeen gefrituurd in tempura beslag voor een knapperige bite. Bijvoorbeeld als bijgerecht of hapje bij de borrel. Ook lekker als onderdeel van een goedgevulde groenteplank met zelfgemaakte groentesalsa’s en hummus. Sous-Vide bospeen heeft een...
Met Fresh Lemonade Infusion maak je in een handomdraai een heerlijke hot lemonade. Deze warme variant van verse limonade is heerlijk om bij op te warmen! Ingrediënten 1 deel Fresh Lemonade Infusion Sinaasappel & dragon 7 delen kokend water 2 schijfjes sinaasappel...
Met Fresh Lemonade Infusion geef je je salades heel gemakkelijk een lekkere twist. Deze dressing met sinaasappel en dragon is kruidig, fris en zó gemaakt! Ingrediënten 1 dl Fresh Lemonade Infusion Sinaasappel & dragon 3 dl zonnebloemolie 20 ml dragon azijn 4 gr...
Deze ijslolly’s hebben een basis van yoghurt. Lekker fris en een verantwoorde keuze op de menukaart! Het kruidige van de munt past goed bij de volle smaak van de bramen. Het recept is voldoende voor ca. 12 stuks Ingrediënten 200 ml Fresh Lemonade Infusion...
Ingrediënten 1 deel Fresh Lemonade Infusion sinaasappel & dragon 1 deel Mandarine Napoleon 7 delen tonic ijs, partjes sinaasappel, takjes dragon Werkwijze Meng de Infusion met de Mandarine Napoleon en tonic. Roer met ijs en garneer met sinaasappel en...
FRSH Matters maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Lees voor meer informatie ons privacy statement.AkkoordNiet akkoordPrivacyverklaring