Sous-Vide witlof rolls met chioggia biet en kardemompoeder

Sous-Vide witlof rolls met chioggia biet en kardemompoeder

Met deze Sous-Vide witlof rolls zet je een écht culinair hoogstandje op tafel. De witlof is vacuüm gegaard en daardoor vol van smaak. De frisse en licht bittere witlof combineert fantastisch met de frisse smaak van het kardemompoeder. De zoete tint van de chioggia...
Spicy Sous-Vide knolselderij burger

Spicy Sous-Vide knolselderij burger

Laat je gasten versteld staan met deze pittige Sous-Vide knolselderij burgers. De wasabi maakt dit gerecht helemaal af. Wasabi is lekker pittig en vol van smaak. Vooral in de Aziatische keuken een populaire smaakmaker. Ook bij deze vegetarische Sous-Vide knolselderij...
Bloemkool risotto van groenterijst

Bloemkool risotto van groenterijst

Klassieke risotto, maar dan met 100% groenterijst van bloemkool! Dankzij de bloemkool is deze risotto koolhydraatarm en lichter dan de normale variant. Je maakt ‘m extra romig en fluweelzacht met zelfgemaakte bloemkoolpuree. Dit vegetarische recept voor...
Groentepasta courgette Bolognese

Groentepasta courgette Bolognese

Misschien wel het populairste pastagerecht: spaghetti bolognese! Deze traditionele Italiaanse pastasaus komt uit Bologna. Deze stad staat bekend om zijn voedzame keuken én de goed gevulde bolognesesaus. Met groentepasta courgette maak je heel eenvoudig deze...
Vegetarische knolselderijburgers

Vegetarische knolselderijburgers

Een verrassend vegetarisch hoofd- of lunchgerecht voor 4 personen. Lekker met frieten van Sous-Vide Zoete aardappel met rozemarijn en tijm! Ingrediënten 4 Sous-Vide knolselderijschijven 1 rode ui 1 vleestomaat 4 plakken cheddarkaas 4 (hamburger)broodjes 2 augurken...

Pin It on Pinterest