Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang

Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang

Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 25 minuten. Dit heb je nodig voor de Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang 4 plakken sousvide knolselderij 4 st. zachtgegaarde kalfswang 1 dl kalfsjus 2 eetl. roomboter 8 blaadjes salie versgemalen peper zout...
Sous-Vide bospeen met kalfswang

Sous-Vide bospeen met kalfswang

De Sous-Vide bospeen met kalfswang is hét gerecht dat je beslist op je menukaart wilt hebben. Het onderstaande gerecht is voor 4 personen. Dit heb je nodig 1 pak Sous-Vide bospeen 4 kalfswangen flinke scheut olijfolie grof zeezout peper 1 sinaasappel (schil geraspt) 3...
Knolselderij spread

Knolselderij spread

Lekker als dip of als spread op een sandwich. Ingrediënten: 1 zakje knolselderij crème (400 gram) 1/2 jonagold appel brunoise gesneden 3 gram fijn gehakte bieslook 1/2 citroen uitgeperst 25 gram fijn gehakte walnoten 1 eetlepel olijfolie Bereidingswijze: Meng alle...

Pin It on Pinterest