Met knolselderijcrème heb je een ideale basis voor je vegan Tarte Tatin. Lees hier hoe je hem maakt! Dit heb je nodig voor 4 personen 10 st. rode ui (klein) 6 plakjes bladerdeeg (plantaardig, dus zonder roomboter) 4 eetl. ahornsiroop 2 eetl. balsamico-azijn 8 eetl....
Met de veelzijdige Groente Crèmes maak je eenvoudig deze quiche van knolselderij met paddenstoelen en gegratineerde geitenkaas. Dit heb je nodig voor 8 personen 200 gram knolselderijcrème 200 gram gemengde paddenstoelen 1 eetl. olijfolie 150 gram geraspte geitenkaas...
Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 25 minuten. Dit heb je nodig voor de Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang 4 plakken sousvide knolselderij 4 st. zachtgegaarde kalfswang 1 dl kalfsjus 2 eetl. roomboter 8 blaadjes salie versgemalen peper zout...
De Sous-Vide bospeen met kalfswang is hét gerecht dat je beslist op je menukaart wilt hebben. Het onderstaande gerecht is voor 4 personen. Dit heb je nodig 1 pak Sous-Vide bospeen 4 kalfswangen flinke scheut olijfolie grof zeezout peper 1 sinaasappel (schil geraspt) 3...