Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang

Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang

Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 25 minuten. Dit heb je nodig voor de Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang 4 plakken sousvide knolselderij 4 st. zachtgegaarde kalfswang 1 dl kalfsjus 2 eetl. roomboter 8 blaadjes salie versgemalen peper zout...
Sous-Vide bospeen met kalfswang

Sous-Vide bospeen met kalfswang

De Sous-Vide bospeen met kalfswang is hét gerecht dat je beslist op je menukaart wilt hebben. Het onderstaande gerecht is voor 4 personen. Dit heb je nodig 1 pak Sous-Vide bospeen 4 kalfswangen flinke scheut olijfolie grof zeezout peper 1 sinaasappel (schil geraspt) 3...
Knolselderij spread

Knolselderij spread

Lekker als dip of als spread op een sandwich. Ingrediënten: 1 zakje knolselderij crème (400 gram) 1/2 jonagold appel brunoise gesneden 3 gram fijn gehakte bieslook 1/2 citroen uitgeperst 25 gram fijn gehakte walnoten 1 eetlepel olijfolie Bereidingswijze: Meng alle...
Spicy Sous-Vide knolselderij burger

Spicy Sous-Vide knolselderij burger

Laat je gasten versteld staan met deze pittige Sous-Vide knolselderij burgers. De wasabi maakt dit gerecht helemaal af. Wasabi is lekker pittig en vol van smaak. Vooral in de Aziatische keuken een populaire smaakmaker. Ook bij deze vegetarische Sous-Vide knolselderij...
Vegetarische knolselderijburgers

Vegetarische knolselderijburgers

Een verrassend vegetarisch hoofd- of lunchgerecht voor 4 personen. Lekker met frieten van Sous-Vide Zoete aardappel met rozemarijn en tijm! Ingrediënten 4 Sous-Vide knolselderijschijven 1 rode ui 1 vleestomaat 4 plakken cheddarkaas 4 (hamburger)broodjes 2 augurken...

Pin It on Pinterest