Quiche met Sous-Vide Spruiten

Quiche met Sous-Vide Spruiten

Met deze quiche wordt spruitjes eten één groot feest! Deze quiche zet je in no-time op tafel, want de spruiten zijn al gegaard. Dankzij het Sous-Vide garingsproces behouden de spruiten bovendien hun authentieke smaak én voedingswaarden. De toevoeging van nootmuskaat...
Bloemkool pannenkoeken van groenterijst

Bloemkool pannenkoeken van groenterijst

Met groenterijst maak je ook de lekkerste pannenkoeken. Bijvoorbeeld met de subtiele smaak van bloemkool of broccoli. Met dit recept zet je vliegensvlug zelfgemaakte groentepannenkoeken op tafel. Makkelijk én gezond. Serveer ze tijdens de lunch of brunch. Deze...
Poké Bowl met Sous-Vide asperges

Poké Bowl met Sous-Vide asperges

Trendy Poké Bowl met witte asperges, avocado, komkommer en radijs. Snel geserveerd met Sous-Vide Hollandse asperges. Lekker als lunchgerecht of maaltijdsalade. Ingrediënten voor 10 personen 600 gr sushi rijst sushi rijstazijn 3 eieren 10 Sous-Vide asperges 3 avocado’s...
Velouté met Sous-Vide mais en lente-ui

Velouté met Sous-Vide mais en lente-ui

Velouté is een zachte en romige soep. Dat gaat heel goed samen met Sous-Vide mais. Door de toegevoegde vanille is de mais al lekker zoet van smaak. Dit combineert fantastisch met de zachtzoete preismaak van lente-uitjes. Met verse room wordt de soep gebonden....

Pin It on Pinterest