Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang

Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang

Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 25 minuten. Dit heb je nodig voor de Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang 4 plakken sousvide knolselderij 4 st. zachtgegaarde kalfswang 1 dl kalfsjus 2 eetl. roomboter 8 blaadjes salie versgemalen peper zout...
Broodje krokante wortel

Broodje krokante wortel

De vegatrend zet nog steeds door! Kom de flexitariër tegemoet en zet heerlijke, vegetarische gerechten op je menukaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van vegetarische knakworst? Wij delen graag het recept met je. Dit heb je nodig 1 verpakking sousvide bospeen 4 eetlepels...
Tempura van spruiten

Tempura van spruiten

Spruitjes met gebakken spekjes vormen een heerlijke klassieker. Maar probeer deze combinatie ook eens helemaal anders: dezelfde ingrediënten op een spannende manier gebracht. Van de gebakken spekjes bereiden we een mayonaise als dip voor de spruitjes die uiterst...

Pin It on Pinterest