Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang

Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang

Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 25 minuten. Dit heb je nodig voor de Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang 4 plakken sousvide knolselderij 4 st. zachtgegaarde kalfswang 1 dl kalfsjus 2 eetl. roomboter 8 blaadjes salie versgemalen peper zout...
Broodje krokante wortel

Broodje krokante wortel

De vegatrend zet nog steeds door! Kom de flexitariër tegemoet en zet heerlijke, vegetarische gerechten op je menukaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van vegetarische knakworst? Wij delen graag het recept met je. Dit heb je nodig 1 verpakking sousvide bospeen 4 eetlepels...
Sous-Vide gegaarde runderrib met risotto

Sous-Vide gegaarde runderrib met risotto

De Sous-Vide gegaarde runderrib met risotto, oude kaas, gekarameliseerde witlof en waterkers is erg smaakvol. Bovendien kun je dit gerecht snel en gemakkelijk maken. Hoe je dat doet lees je hieronder. Dit heb je nodig 200 gram risottorijst 2 sjalotjes gesnipperd 5...

Pin It on Pinterest