door FRSH Matters | okt 10, 2018 |
Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 40 minuten. Dit heb je nodig voor de Roast van pastinaak 4 st. sousvide pastinaak 4 st. sjalot 4 teentjes knoflook 4 takjes tijm 4 takjes rozemarijn 4 takjes oregano 2 eetl. roomboter 100 gram panko rasp van 1 citroen...
door FRSH Matters | okt 10, 2018 |
Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 30 minuten. Dit heb je nodig voor de Geprakte aardpeer met gepocheerd ei, Hollandse garnalen en Hollandaise saus 8 st. Sous-Vide aardpeer 4 kakelverse eieren scheutje azijn 2 eetl. roomboter 4 takjes dragon 150 gram Hollandse...
door FRSH Matters | okt 10, 2018 |
Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 25 minuten, plus minimaal 30 minuten marineren. Dit heb je nodig voor de Teriyaki van zoete aardappel 600 gram sousvide zoete aardappel 12 kleine topjes rozemarijn 6 eetl. teriyakisaus 2 eetl. zonnebloemolie 1 eetl. zwart...
door FRSH Matters | okt 10, 2018 |
Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 30 minuten, plus 30 minuten voor het marineren. Dit heb je nodig voor de Curry van witlof met romige kokosrijst en gemarineerde makreel 2 st. makreelfilet 8 stronkjes sousvide witlof 3 eetl. gele curry (Bresc) 300 gram...
door FRSH Matters | okt 10, 2018 |
Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 25 minuten. Dit heb je nodig voor de Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang 4 plakken sousvide knolselderij 4 st. zachtgegaarde kalfswang 1 dl kalfsjus 2 eetl. roomboter 8 blaadjes salie versgemalen peper zout...