Roast van pastinaak

Roast van pastinaak

Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 40 minuten.   Dit heb je nodig voor de Roast van pastinaak 4 st. sousvide pastinaak 4 st. sjalot 4 teentjes knoflook 4 takjes tijm 4 takjes rozemarijn 4 takjes oregano 2 eetl. roomboter 100 gram panko rasp van 1 citroen...
Teriyaki van zoete aardappel

Teriyaki van zoete aardappel

Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 25 minuten, plus minimaal 30 minuten marineren.   Dit heb je nodig voor de Teriyaki van zoete aardappel 600 gram sousvide zoete aardappel 12 kleine topjes rozemarijn 6 eetl. teriyakisaus 2 eetl. zonnebloemolie 1 eetl. zwart...
Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang

Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang

Voor 4 personen Bereidingstijd: ongeveer 25 minuten. Dit heb je nodig voor de Geroosterde knolselderij met salie en geplukte kalfswang 4 plakken sousvide knolselderij 4 st. zachtgegaarde kalfswang 1 dl kalfsjus 2 eetl. roomboter 8 blaadjes salie versgemalen peper zout...

Pin It on Pinterest