Met deze quiche wordt spruitjes eten één groot feest! Deze quiche zet je in no-time op tafel, want de spruiten zijn al gegaard. Dankzij het Sous-Vide garingsproces behouden de spruiten bovendien hun authentieke smaak én voedingswaarden. De toevoeging van nootmuskaat...
Laat je gasten versteld staan met deze pittige Sous-Vide knolselderij burgers. De wasabi maakt dit gerecht helemaal af. Wasabi is lekker pittig en vol van smaak. Vooral in de Aziatische keuken een populaire smaakmaker. Ook bij deze vegetarische Sous-Vide knolselderij...
Klassieke risotto, maar dan met 100% groenterijst van bloemkool! Dankzij de bloemkool is deze risotto koolhydraatarm en lichter dan de normale variant. Je maakt ‘m extra romig en fluweelzacht met zelfgemaakte bloemkoolpuree. Dit vegetarische recept voor...
Velouté is een zachte en romige soep. Dat gaat heel goed samen met Sous-Vide mais. Door de toegevoegde vanille is de mais al lekker zoet van smaak. Dit combineert fantastisch met de zachtzoete preismaak van lente-uitjes. Met verse room wordt de soep gebonden....
Deze geurige geroosterde pompoen uit de oven is heerlijk zacht en zoet van smaak. Met Sous-Vide pompoen nog sneller te bereiden, omdat deze pompoen al vacuüm gegaard is. Dit bijgerecht serveer je bij vrijwel ieder gerecht. Of zet geroosterde pompoen als voorgerecht op...
FRSH Matters maakt gebruik van functionele en analytische cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Door akkoord te gaan met de tracking cookies kunnen wij jou gerichte content op social media en via derde partijen tonen. Lees voor meer informatie ons privacy statement.AkkoordNiet akkoordPrivacyverklaring