Salade van Sous-Vide appel en schorseneren

Salade van Sous-Vide appel en schorseneren

Zet snel een gezonde maaltijdsalade op tafel met Sous-Vide appel en schorseneren. Serveer bijvoorbeeld als lunchgerecht in een kom. Hiermee speel je gemakkelijk in op de populaire Poké Bowl trend. INGREDIËNTEN VOOR 4 PERSONEN 80 gr Sous-Vide appel met munt 80 gr...
In tempura gefrituurde Sous-Vide bospeen

In tempura gefrituurde Sous-Vide bospeen

Serveer Sous-Vide bospeen gefrituurd in tempura beslag voor een knapperige bite. Bijvoorbeeld als bijgerecht of hapje bij de borrel. Ook lekker als onderdeel van een goedgevulde groenteplank met zelfgemaakte groentesalsa’s en hummus. Sous-Vide bospeen heeft een...
Vegetarische knolselderijburgers

Vegetarische knolselderijburgers

Een verrassend vegetarisch hoofd- of lunchgerecht voor 4 personen. Lekker met frieten van Sous-Vide Zoete aardappel met rozemarijn en tijm! Ingrediënten 4 Sous-Vide knolselderijschijven 1 rode ui 1 vleestomaat 4 plakken cheddarkaas 4 (hamburger)broodjes 2 augurken...
Lauwwarme pompoendooiertjes met crème van topinamboer

Lauwwarme pompoendooiertjes met crème van topinamboer

Omdat je voor dit gerechtje Sous-Vide gegaarde pompoen gebruikt, bespaar je tijd. Met deze pompoendooiertjes serveer je een heel bijzonder vegetarisch voorgerecht. Het recept is voldoende voor 10 porties. Ideaal als onderdeel van een feestelijk diner....

Pin It on Pinterest