Velouté met Sous-Vide mais en lente-ui

Velouté met Sous-Vide mais en lente-ui

Velouté is een zachte en romige soep. Dat gaat heel goed samen met Sous-Vide mais. Door de toegevoegde vanille is de mais al lekker zoet van smaak. Dit combineert fantastisch met de zachtzoete preismaak van lente-uitjes. Met verse room wordt de soep gebonden....
Geroosterde Sous-Vide pompoen

Geroosterde Sous-Vide pompoen

Deze geurige geroosterde pompoen uit de oven is heerlijk zacht en zoet van smaak. Met Sous-Vide pompoen nog sneller te bereiden, omdat deze pompoen al vacuüm gegaard is. Dit bijgerecht serveer je bij vrijwel ieder gerecht. Of zet geroosterde pompoen als voorgerecht op...
Lauwwarme pompoendooiertjes met crème van topinamboer

Lauwwarme pompoendooiertjes met crème van topinamboer

Omdat je voor dit gerechtje Sous-Vide gegaarde pompoen gebruikt, bespaar je tijd. Met deze pompoendooiertjes serveer je een heel bijzonder vegetarisch voorgerecht. Het recept is voldoende voor 10 porties. Ideaal als onderdeel van een feestelijk diner....

Pin It on Pinterest