door FRSH Matters | aug 11, 2016 |
Deze ijslolly’s hebben een basis van yoghurt. Dit maakt van deze ijslolly’s een gezonde, verantwoorde keuze op de menukaart! Het recept is voldoende voor ca. 12 stuks Ingrediënten 200 ml Fresh Lemonade Infusion Watermeloen, munt & citroen 1000 ml...
door FRSH Matters | aug 11, 2016 |
Deze ijslolly’s hebben een basis van yoghurt. Dit maakt van deze ijsjes een gezonde, verantwoorde keuze op de menukaart. Het recept is voldoende voor ca. 16 stuks Ingrediënten 1 rijpe mango 0,5 liter Griekse yoghurt 100 ml Fresh Lemonade Infusion Sinaasappel,...
door FRSH Matters | aug 11, 2016 |
Deze ijslolly’s hebben een basis van yoghurt. Dit maakt van deze ijsjes een gezonde, verantwoorde keuze op de menukaart. Het recept is voldoende voor ca. 16 stuks Ingrediënten 100 gram aardbeien 100 gram frambozen 0,5 liter Griekse yoghurt 100 ml Fresh Lemonade...
door FRSH Matters | aug 11, 2016 |
Deze ijslolly’s hebben een basis van yoghurt. Lekker fris en een verantwoorde keuze op de menukaart! Het kruidige van de munt past goed bij de volle smaak van de bramen. Het recept is voldoende voor ca. 12 stuks Ingrediënten 200 ml Fresh Lemonade Infusion...