Kies voor sous-vide gegaarde asperges! Waarom? Omdat je hiermee in een handomdraai asperges serveert met de beste smaak en een optimale structuur. Dit kun je zelf doen of je kiest voor gemak met de kant-en-klare Sous-Vide asperges van FRSH Matters.

Vacuüm gegaarde asperges

De Franse term sous-vide staat voor vacuüm gegaard. De verse en onbewerkte Hollandse asperges worden na de oogst vacuüm verpakt. Op een gecontroleerde temperatuur worden ze vervolgens in een waterbad gegaard. Hierna worden ze gekoeld.

Vol van smaak

Door de sous-vide bereiding worden de asperges op een geleidelijke wijze, in hun eigen vocht gegaard. Zo blijven kleur, structuur, smaak én voedingswaarden behouden. Ze krijgen zelfs meer smaak en zijn langer houdbaar. Bovendien zijn ze vrij van E-nummers en conserveringsmiddelen.

5 voordelen van sous-vide
  1. Puur van smaak
  2. Lang houdbaar
  3. Korte bereidingstijd
  4. Gelijke portionering
  5. Met behoud van voedingstoffen
Zelf sous-vide garen

Je kunt asperges zelf sous-vide garen: je schilt de asperges, doet ze in een vacuümzak en brengt ze op smaak met zout, suiker en olijfolie. En dan gaar je ze op een constante temperatuur.

Kies voor gemak met kant-en-klaar

Wil je tijd winnen, maar niet inleveren in kwaliteit? Ga dan voor de sous-vide Hollandse asperges van FRSH Matters. Zo ben je zeker van gelijke portionering, altijd de beste garing en een snelle bereiding.

Op vele manieren te bereiden

Je geeft eenvoudig je eigen draai aan sous-vide asperges. Dankzij deze gaartechniek perfect om te grillen of voor bereiding op de barbecue. Maar er is nog veel meer mogelijk! Marineer en serveer bijvoorbeeld als salade. Of gratineer in de oven met Pecorino. Even roerbakken voor een wok- of pastagerecht is ook een optie. Natuurlijk altijd lekker op traditionele wijze met krieltjes, ham en een eitje.

946654 – Sous-Vide Hollandse asperges 800 gram

Pin It on Pinterest

Share This