De populariteit van take-away maaltijden groeit. Waarom? Mensen leiden drukke levens, waar uitgebreid koken soms niet in past. Tijd om hier op in te springen! Met de groentepasta en -rijst van FRSH Matters bereid je snel een heerlijke maaltijd, die jouw gast gemakkelijk meeneemt tijdens de lunchpauze of onderweg naar huis.

Groentepasta en – rijst van FRSH Matters

Met de groentepasta en -rijst heb je dé basis voor originele gerechten vol smaak. Hiermee speel je gemakkelijk in op de trend naar gezond, voedzaam en koolhydraatarm eten. Kies voor een gemakkelijke verpakking, zodat je ook direct inspeelt op de trend take-away proof!

3 voordelen van groentepasta en -rijst

  1. Snel bereid en alle ruimte voor je eigen creativiteit.
  2. Koolhydraatarm, voedzaam en vol smaak.
  3. Zonder E-nummers en conserveringsmiddelen.
Binnen no-time klaar

De groentepasta’s en groenterijst zijn voorgesneden en direct klaar voor gebruik. Wokken, grillen, koken of blancheren. Welke bereidingswijze je ook kiest, dankzij de fijngesneden groenten is jouw gerecht binnen enkele minuten klaar, zodat jouw gast de bestelling snel mee kan nemen. Als lunch, diner, bij- of tussengerecht. Ook heerlijk: serveer rauwe groentepasta als frisse salade of veggie bowl (mét handige deksel). Of maak van rauwe broccolirijst een verfrissende pesto.

FRSH Matters groentepasta take awayInstagrammable

Je ziet steeds meer restaurants die hun gerechten op Instagram plaatsen. Een mooi visitekaartje! Ook op festivals worden veel Instagram-kiekjes geschoten. Zorg daarom dat je jouw take-away food ‘instagrammable’ presenteert.

Creëer je eigen signatuur

Geef de gerechten je eigen signatuur. En dit is heel goed te doen met onze groentepasta en -rijst. Denk aan verse kruiden, olie, bijpassende ingrediënten en garnering. Maak bijvoorbeeld een knapperige pizzabodem van bloemkoolrijst. Combineer je liever met klassiek? Kies voor traditionele sauzen. Zoals pasta bolognese, carbonara en pesto. Creatief of klassiek, met deze pasta’s en rijst zorg je altijd voor meer groenten op je bord.

Ontdek de smaken van nu

Benieuwd naar de verschillende smaken van de groentepasta’s en groenterijst? Ontdek de smaken van nu!

Pin It on Pinterest

Share This