In aanloop naar de kerst neemt de drukte in de gemiddelde horecaonderneming aardig toe. Wat serveer je tijdens de mooiste dagen van het jaar? Welke smaakcombinaties ga je maken? En misschien wel de belangrijkste vraag: hoe bereid je het diner dit jaar weer optimaal voor? Voor het draaien van twee perfécte kerstdagen, geven we je graag wat tips. 

Tijdbesparende bijgerechten

Natuurlijk wil je verse producten gebruiken voor een optimale smaak in je gerechten. Maar het is ook logisch dat je geen zeeën van tijd hebt om alles tot in de puntjes uit te werken. Groentepasta’s bieden dé oplossing! Je bent namelijk geen tijd kwijt aan het schoonmaken en snijden van bijvoorbeeld rode biet, zoete aardappel of oranje peen. De groentepasta’s kun je perfect gebruiken als aantrekkelijk bijgerecht. Of als oogstrelend element in de opmaak van je bord. Hiernaast kun je ontzettend veel tijd besparen door te werken met Sous-Vide groenten!

Pure smaken

Voor veel groenten is een bereiding met olijfolie en zeezout een echte winner! Besteed dus geen tijd aan ingewikkelde marinades, maar hou het simpel en puur. De Sous-Vide schorseneren zijn bijvoorbeeld het állerlekkerste van de grill met een beetje olijfolie en zeezout. Het fijne van deze schorseneren is bovendien dat ze al gegaard zijn. Je hoeft ze zelf dus alleen nog maar te kruiden, te grillen en te serveren. De Sous-Vide groenten zijn puur van smaak én tijdbesparend!

Share your lemonade

Kerst vier je samen! Laat daarom ál je gasten genieten van deze feestelijke tijd: ook degene die met de auto komt. Verras hen met een alcoholvrij alternatief op glühwein en zet heerlijke Hot Lemonades klaar in een warme drankendispenser. Voor de kleintjes zet je kilners neer, gevuld met verse Fresh Lemonades. Zo kan iedereen zijn eigen drankje tappen en samen genieten van de mooiste dagen van het jaar!

Pin It on Pinterest

Share This