Wil je je medewerkers een verantwoord alternatief voor ongezonde, suiker- en vetrijke tussendoortjes bieden? Kies dan nu voor Werkfruit! Werkfruit is een nieuw product binnen het assortiment van FRSH Matters. Hiermee breng je gezonde en verantwoorde tussendoortjes op het werk binnen handbereik.

De fruit en groenten in Werkfruit zijn supervers en direct klaar voor consumptie. Werkfruit is verkrijgbaar in 4 varianten. Zo pakt iedereen een snel fruitminuutje!

3 voordelen van groenten en fruit op het werk
  1. Gezond, verantwoord tussendoortje
  2. Past binnen de trend van maatschappelijk verantwoord ondernemen
  3. Direct klaar voor consumptie
Verantwoorde energieboost

Fruit en groenten zijn perfect als een snelle, verantwoorde en gezonde snack. Met groenten en fruit geef je medewerkers de energieboost die ze nodig hebben.

De bekende energiedip in de late ochtend of namiddag? Die is zo voorbij met Werkfruit!

Dagelijkse groente- en fruitconsumptie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. Met aandacht voor de omgeving, het milieu, én je medewerkers.

Verse groenten en fruit dragen bij aan de dagelijkse consumptie van groenten en fruit door je medewerkers. Hiermee help je ze een handje bij een gezonde levensstijl en een verantwoord voedingspatroon.

De lekkerste groenten en fruit

We selecteren alleen de allerbeste snackgroenten en fruit. Van het seizoen: dan smaken ze het lekkerst.

Regelmatig vind je in Werkfruit een verrassend element. Een bijzondere snackgroente, bijvoorbeeld. Of een nog onbekende, exotische vrucht. Zo haal je uit Werkfruit telkens weer een ander fruitminuutje!

Klaar voor gebruik

De groenten en fruit in de Werkfruitboxen en de Vergaderschaal zijn stuk voor stuk lekker, puur en direct klaar voor consumptie.

De groenten en fruit wordt geleverd in een mooi vormgegeven doos of schaal. Dit is afhankelijk van welk type groenten en fruit op het werk je selecteert. Zo ben je verzekerd van een mooie presentatie.

4 varianten

Werkfruit is verkrijgbaar in 4 verschillende varianten. Er is altijd een geschikte box. Hoe groot of klein je locatie ook is.

  • Basisbox – met 30 of 60 porties van 4 soorten basisfruit
  • Mixbox – met 30 of 60 porties van 6 soorten snackgroenten en fruit
  • Duurzame box – met 30 of 60 porties van 6 duurzaame soorten snackgroenten en –fruit
  • Vergaderschaal – met 30 porties van 6 soorten snackgroenten en –fruit.

De groenten en fruit in de Duurzame box zijn gecertificeerd met 1 van de volgende keurmerken: Milieukeur, Fairtrade, Max Havelaar, Biologisch, Rainforest Alliance, Fair for Life of Sustainably Grown.

Bestellen

Werkfruit van FRSH Matters is exclusief verkrijgbaar via Sligro. Meer informatie over het assortiment en de bestelwijze van Werkfruit vind je op de productpagina.

Pin It on Pinterest

Share This