Steeds meer gasten gaan voor gezond. Ga mee in deze trend! Zet een makkelijke, lekkere én gezonde optie op de kaart met hot lemonades van FRSH Matters. Een warme drank die nét iets bijzonderder is dan de rest.

Fresh Lemonade met een twist

Het Fresh Lemonade Infusions assortiment gaat met het seizoen mee. Vorig jaar kon je al genieten van de appel, kaneel, citroensmaak: heerlijk als gekoelde drank. Maar deze klassieke combinatie komt nóg beter tot zijn recht als hot lemonade. Serveer de hot lemonade in een groot glas met een vers schijfje appel en citroen. Zo serveer je de ultieme beleving!

Nieuwe smaak

Deze herfst komt FRSH Matters met een nieuwe, warme smaak. Verras je gasten met de verwarmende combinatie van de blauwe bes en gember Infusion. De hot lemonade maak je wat frisser door hem te serveren met verse muntblaadjes. Met een beetje honing erdoor wordt ie net wat zoeter.

Vergroot de beleving

Voor wat extra beleving serveer je de hot lemonade in een theepot. Je kunt ook een speciale warme dranken dispenser gebruiken. Laat je gasten kennismaken met de warme drank, bijvoorbeeld tijdens een high-tea. Zet de dispenser in het midden van de tafel en je gasten kunnen zelf een glaasje intappen.

Verrassende toepassingen

De Fresh Lemonade Infusions zijn ook goed te gebruiken in verschillende bakrecepten. Maak bijvoorbeeld spicy Appel-kaneel-citroen muffins of een frisse Sinaasappel-munt-citroen cake. De lekkerste jam maak je met de Blauwe bes en gember Infusion. Zoet en zurig, met een beetje pit. Dien de lekkernijen op tijdens een high-tea, of zet ze op je dessertkaart. Natuurlijk in combinatie met een glas hot lemonade.

Doe hier meer inspiratie op voor het gebruik van Fresh Lemonade Infusions. 

Pin It on Pinterest

Share This